Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,996 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pauwau1 Там вышэй ужо пісалі, пачытайце, не лянуйцеся. Па-відаць, калі я не памыляюся, у казіно Slottica няма прома ўвогуле, а ёсць іншае казіно Slott, калі вы пра бездэпныя промы кажаце. Я там не гуляю, але бачыла, што пра гэтыя казіно пісалі.
Калі ты маеш на ўвазе пост вышэй пра прома joker, то гэта не ў slottica, а ў slott.
@i-667-yandex-ru там на слот яшчэ прамо быў на ФС
@wasteomind
Актываваў гадзіну таму, доўга вытрымалі.
ашалець) на твіне да гэтага часу жывы
KingsGame 77 фры спінаў бездэп, адыграванне бонуса, рэга праз Freespinx.ком код FSX
@chag у мяне хутка злілі.
@robingood па вываду як у іх? не тэставаў?
@robingood верагодна адмыў за рэал. На балансе няма грошай. Прыкладна 10 слотаў адкрыў. Хз.
@rustik41
У мяне норм 4.50$ наматаў, паспяхова зліты…)
@h00ya не, не ўдалося адбіць. Думаю, з вывадам будзе нармальна, у крыпта-казіно такіх праблем не будзе.
@rustik41 не, за бонусныя, usdt на фіятныя сыграй
@rustik41 вось
@robingood яны гадоў 2 таму добра выплачвалі, але потым закрыліся – сайт не загружаўся. А цяпер бачу, зноў у іх справы пайшлі ўверх.
@robingood зразумела, дзякуй, знайшоў 👍
@rustik41 не, за бонус адмываецца, таксама хвілін 10 шукаў, дзе знайсці 😀
@chag Не дзіўна, што людзі менш сталі актываваць бездэпы з такімі ўмовамі. У слоце даўжэй за ўсё я прастаяў, аж 15 працэнтаў адмыў вагер. Слот нядрэнны і ў мяне добра гуляў)
PAINT5 SLOTT 25фс, адыгрыш з бонуснага
@amernmes слот зараза ўвогуле ад бонусаў адрубілі, хаця нават і не выводзіў у іх ні разу
@h00ya
Падаецца, мяне таксама адрубілі, і Слотт, і Леон, таксама ні разу не выводзіў, а з Твин і адыгрываў, і выводзіў, бонусы працуюць.
@fktrctq7503 тое ж самае, адзін раз пры рэге ўвёў і яшчэ адзін раз пасля, выплат не было, а ад бонусаў адключаны..
@tanuhka39 яны хоць выводзяць з бездэпаў гэтых ?!)
@alex777pletnev
Так. Аднойчы адмываў вэйджар, ад прома. 1000 максімалка на вывад.
@chag 1000$ ??? Ці ?
@rustik41
Рублі
@chag😂ааа! Я ж думаў у доларах. Губы раскатаў.😉