Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,778 Адказаў
|
619,930 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@van так гэта пасля трох гадзін культурных тлумачэнняў , нервы жа не жалезныя !!!
@belbetwinet ты таксама здзекваешся!!! Яны не адказваюць на пытанне, па якой стаўцы
@akop591 што ты дно рэкламуеш тут? Сам у пачатку пісаў, чаму рэкламуеце казіно, якога тут няма, а сам што рэкламуеш? Ты дзіўны спамер, аднак.
@van згаджаюся)
@aslanbeko шчыра сказаць калі б хто-небудзь з іх быў побач я б яго нават не біў , я б проста перагрыз яму горла!!! Я зусім сур’ёзна
@aslanbeko трымайся, нервамі тут дакладна не дапаможаш!
@aslanbeko я ведаю ты вспыльлівы і з характарам, але размаўляць у чаце з казіно з такім матам, то ніхто не адкажа табе, будуць толькі ігнараваць цябе, Асланбек, крыху культурней і без мату, разумею, часам дах зрывае ад доўгага адказу ў чаце, але гэта не азначае, што трэба пакрываць аператараў матам. Так не даможашся адказу ад іх, павер мне.
@robingood
Я проста ў шоку, быццам казіно з імем , 17.00 я не магу атрымаць адказ па якой стаўцы бонус на дэпазіт!!!!!! Я гадоў 10 гуляю і ўпершыню сустракаю натоўп даунаў !!!
@aslanbeko бываюць такія казікі, Асланбек, якім задаеш канкрэтнае пытанне, але яны адказваюць на іншае) бесіць, разумею цябе, але мат выключы😀 потым дадуць адказ, я чакаў адказу ў адным жорсткім казіно 40 хвілін) я ім пішу адно, а яны адказваюць пра іншае)) праз 40 хвілін дачакаўся нармальнага адказу, але я матам не ругаўся😀 ёсць такія казікі, бывае.
@robingood братка глядзі сам, што яны выконваюць
Наш паважаны Ленін яшчэ прысутнічае на сайце ? Можа ён зможа з імі пагаварыць на іхняй мове!!??
@aslanbeko бра напішы ў тг-бот, ці асабіста ў лс Леніну – ён дапаможа, думаю. Дык яны табе мазгі запудзілі гэтым адказам😀разумею)
@robingood дзякуй за разуменне!
Кароч, усё ясна з гэтай сметніцы, галімы Вулкан і нават ён адказвае на такія пытанні, хто збіраецца там гуляць – не варта!!! Ідзіце аддайце грошы жабракам!!!
@aslanbeko ты за гэтыя фрыспіны цікавішся па якой стаўцы ?
Е?
@pokerface падкажы, паважаны, гэта са стріму промо ці на пошту прыйшло
@i-667-yandex-ru прывітанне! з тг-канала, дзе публікуюць розныя промакоды на розныя казіно.
@aslanbeko і ў іх, і ў Jvspin самі не ў курсе, што па колькі, падтрымка там угу, сам з гэтым сустракаўся, бесіць, чаму б адразу ў рассылках у лісце не распісаць усё цалкам, не ўказаць кошт спіна .
@fktrctq7503 у Рио проста з’ела у Водцы з 3 узроўню даюць
@pokerface ты ўзяў іх? таксама прыслалі. Вось думаю наконт 70,варта ці яно таго?!
@pokerface так
@van да не ўзяў я іх !!! Сэнс іх браць, калі яны могуць быць і па 4 рублі !!! Я хацеў, цяпер увогуле не бачу сэнсу гуляць у гэтым казіне, мне ўжо там аднойчы выплацілі, таксама такія ж фрыспіны тупа не залічылі!!! Скаргу ляніва было пісаць, потым тупа забыў з імі разабрацца !!! Я там гуляю перыядычна !! Гуляў, лепш сказаць, цяпер няхай яны ідуць на хутар лавіць матылькоў!!!!!!
Бля толькі заўважыў у гэтым спінбиттере ў тг-канале ўсяго 500 чалавек, у Эльдорадо і Клубніцы нават больш!!! Як я там яшчэ ўмудраўся гуляць і выводзіць што-небудзь!!!!! У ўсіх прашу прабачэння!! Сам ведаю, што надакучыў
@aslanbeko да, спинбиттер увогуле непапулярная
у рпт бет у адвэнце олiмпус за бонусныя