Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,799 Адказаў
|
620,714 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa не трэба ўводзіць, трэба націснуць як ніжэй..вось у якіх слотах трэба адыгрываць, трэба шукаць
@aslanbeko
бывае памылка
чакай, усё выправяць
ты ж у падтрымку 4LUCK пісаў?
@sterva85 перш чым перапостваць купон, трэба дачытаць, што ён на адну актывацыю.
@safon3 чалавек актываваў яго з форуму!!! а значыць, выкладзены ён быў не дарма!!
@sterva85 іншыя болт атрымалі) ты ў сваім рэпертуары))
@safon3 слухай, тут з прома нічога не атрымліваюць і пры шматразовай актывацыі. табе заняцца няма чым ?? ці што ты да мяне прычапіўся?? я яго ў абмеркаванні выклала, а не ў бездэпах. таму просьба адваліць ад мяне!!!!
@zamo4ek16 у якіх слотах адыграць я ў коле атрымаў 6 баксаў, зліта, слоты лагаюць, дагружаюцца, падтрымкі няма, перавесці на асноўны баланс гэтыя 10 уе не атрымліваецца, такі гемар, гэта нешта
@sterva85 купон быў выкладзены ў іншым месцы ўчора на адну актывацыю, ты праз суткі перапостіла, як хто-небудзь мог яго актываваць?))
@dangeraut я ўсё яшчэ не знайшоў дзе) адправіў ім свой адрас пошты. каб адказалі на пытанне. хз, адкажуць ці не
як я зразумеў, націскаем на вылучанае злева free slot… і далей выходзіць правайдар (гл. ніжэй), але ў мяне чамусьці наогул ні адзін слот не загружаецца.. Не, там увесь спіс тых слотаў і правайдараў, што высвеціцца, бонус
@zamo4ek16 я пераспрабаваў шмат краін на гэтым прайдары, прычым у іншых казіно на аналагічных краінах ён грузіцца, але не тут…
а я так разумею, што трэба гэтыя 10 у.а. перавесці на асноўны баланс, але там піша памылка актывацыі купона…
у падтрымцы бот, інструкцыі крывыя, слоты лагаюць, а яшчэ прачытаў, што там мінімалка на вывад 100 еўра)))
вось і думай…)))
@dangeraut там яшчэ, аказваецца, і іншыя правайдары гуляюць.. галоўнае, каб зверху фры-слот паказваў, вось там і будзе адыгрыш
Па Signalbet
Вывад сродкаў з бонуснага рахунку рэгулюецца пэўнымі правіламі:
1️⃣ Спачатку неабходна выканаць патрабаванні па адыгрышы (праверце ўмовы акцыі).
2️⃣ Выйгрышы, атрыманыя з бонуса, можна вывесці толькі ў памеры, які ў 3 разы перавышае суму бонуса. Любы перавышэнне абмежавана.
3️⃣ Пераводы з бонуснага балансу на рэальны баланс наўпрост не дапускаюцца – для разблакіроўкі рэальных сродкаў неабходна выканаць патрабаванні па адыгрышы.
@gonkongo KYC нібыта трэба спачатку прайсці перад выкарыстаннем бонусных сродкаў.
@gonkongo Не знайшоў я, колькі разоў трэба пракруціць вагер. Сумнеўны нейкі бонус, нічога не зразумела
@amernmes дайце спасылку, не пераходзіць на сайт з форуму і ў Гугле няма.
@rustik41 Навошта табе спасылка? signalbet io. Праз КВН. Там пасля рэгі трэба пачакаць, пакуль акцыя з’явіцца. Калі абярэш, зноў чакаць, пакуль налічыцца! Сайт лагае! Слоты паленыя. Pragmatic і Hacksaw. Зліў у мяне хуткі, без шанцаў увогуле плюсануць
Можаце нават не траціць час на гэты сігнал. Нервы даражэйшыя за 30$, якія яшчэ і наўрад ці выведуць. Усе слоты з памылкамі, на хуткім Вінні круцяцца па 5-10 секунд.
@dinam1tka З кола вось мне ўпала на рэал 1$, я на вывад паставіў. Гадзіна прайшла, яшчэ не вывелі
@dinam1tka
хуйня – нават лагініцца перастала
@amernmes 6 баксаў падала з кола, на староннім форуме чытаў, мінімальны вывад 100 еўра )))
@dangeraut мне 50$ упала ў коле, па баксу пракруціў, нуль нармальных пракрутак.
@gonkongo
А ёсць хто выводзіў з бездэпа гэтага праекта?