Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,635 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння EGO.Games казіно прыслаў без вэйджара 30 фрыспінаў без вэйджара,дало 1,5 долара і паспяхова было зліта .Хто гуляе ў гэтым казіно правярайце пошту .
100CL
Fugo
Прыйшло на пошту, не ведаю, працуе ці не
У джетооне хтосьці рэальна ведае +/- сістэму, як налічваюць без дэпаў? Папярэдняя менеджэрка налічвала ўвогуле незалежна ад дэпаў кожны тыдзень. Гэты менеджэр адзін раз даў і цішыня ўжо 4 месяцы
@usedeath так там увогуле без дэпа нічога нельга актываваць
@didi88 мне ні разу не далі , хаця ў мінусе гуляю пастаянна , ні разу ні адзін бонус не далі
@rshdp2222 пра што і гаворка, што ўсе гэтыя бонусы з касмічным вейджарам могуць і нуль выдаць..
Убогае казіно і такія ж бонусы ссаніны😏
@ingibordadapkuna ты проста ў менеджара?
які-сьці бонус закінулі, жабрацкі
@igor9555 яны ўжо год як абеднелі. бонусы ўсё горш даюць
@igor9555
70 рублёў бонус і гэта калі спіны сыграюць, нават да 10 спінаў не могуць дадаць і максімум 5$, не варта час марнаваць)
DGST2865 ліга ставак актывацыі абмежаваныя
У Джой казіно быў бездэп 10 ФС. Ліста не было
У Бонс прыслалі 300 прац на крыптадэпазіт. Быў ліст
FUBONUS
FISHBONUS
У фугу казіно ў каго былі дэпы ад 5к хз можа ёсць такія, я ў блоку няма магчымасці праверыць, быццам 1к бонус, хз актыўныя не ў курсе не пінайце.
можа камусьці спрацуе
@bugulma83 гэта куды?)
@pokerface запінаем яшчэ як😂
У шляпе royal Partners ў кожным заблакавалі) Гаўно з задніцы праекты😏
@van Betico, забыў напісаць 😏
сёння ўпершыню за ўсю гісторыю маёй лудке я не адмыў вагер ні ў адным казіно з 12 падарункаў на др…
гэта мне кажа адно – гайкі закручаныя паўсюль!!
@dangeraut
З Днём нараджэння, што і ў Рыа не адыграў там жа вейджер 3 або 5, або не гуляеш там. І калі ў Водцы браў бонус на ДР, што для гэтага трэба, таксама хутка буду святкаваць.
@fktrctq7503 калі не памыляюся, выдаюць ад трэцяга ўзроўню, па суме – каму як, па-рознаму ў залежнасці ад актыўнасці, мне 3к выдалі, у дзень нараджэння звярніся ў чат, там дакладней падкажуць, селфі з пашпартам, па-мойму, з іх назвай і або з актуальнай датай .
@pokerface
Буду спрабаваць, у мінулым годзе забіў , то ці падарункаў шмат было, то ці проста ляніўся.
@fktrctq7503 так, пераправерыў інфу – так і ёсць, як вышэй напісаў.
Хто ў курсе, ёсць прадстаўнік спин биттер на сайце? Гэта проста жах – 3 гадзіны спрабую дабіцца ад іх, па якой стаўцы фрыспіны на дэпазіт, у чаце заблакавалі, па тэлефоне авечка не ведае, на пошту напісаў – яны так адказваюць, быццам яны афганкі напкурыліся і нічога не разумеюць, гэта проста…. нейкі
@aslanbeko пры такой манеры зносін, сябра, мне здаецца яны ўвогуле табе нічым не дапамогуць))
@aslanbeko так па якой стаўцы 5 ці 10 ?