Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,259 Адказаў
|
597,183 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nuk0s JetTon парадаваў у слоце Bad Santa
@yaroslove смачныя бездэпы толькі ад Драгона і злавіць іх куды прасцей т.к шмат стрymераў яго рэкламуюць
@dobronx а я кожны спін у такіх слотах мяняю стаўку. Пачынаю ад 20р і даходжу да 500р. За дзень па 500р лавіў некалькі, толькі вось шкада, што макс ікс быў 50.
@lana888 у Пошэй фінансы, відаць, ужо скончыліся на такія плюшкі
@loveohlove заўважыў, як колькасць ставак без рызыкі ад іх паменшылася?) Бывае цяпер публікуюць раз у 6 месяцаў, хоць бывала і кожны тыдзень рабілі.
@dobronx на самой справе нармальная тэма была. 2500р без рызыкі ставіш на кэф больш за 4 і так-так, не-не. Не сыграла – ок, ідзеш далей ставіць або ў слоты гуляць.
@lemonad83 шчодра ад іх, так бы мовіць
@loveohlove ага, Фінляндыю, але часам Нідэрланды і Нямеччыну.
@pamujiek хах, мне якось Reels такое прыслаў
@nuk0s і гэта не бонуска, а сапраўды 1 спін
@oktan рандомныя? 😀
@babay29 не працуе
@loveohlove класіка. Сам ад гэтага пакутую.
@nuk0s ужо 3 разы такое прыслалі яны. Вельмі дзіўна, бо я думаў, што аднаго разу ім павінна было хапіць, каб зразумець, што гэта нейкая лажа)
@loveohlove ну прыцягваюць людзей бонусам, які дакладна нічога не дасць. Абузеры…
Як жа гэта ўжо надакучыла. Колькі разоў па адной і той жа падзеі не заходзіць 😔
@pamujiek разумею, пазаўчора 1 падзея з 10 на кф 670 не зайшла. Прычым у якой быў упэўнены(
@pamujiek ніколі не любіць ставіць экспрэсы) гэта ж колькі фактараў павінна супасці, каб стаўка зайшла…
@awbred у мяне адна падзея едва-едва заходзіць, а тут у цябе 10…
@awbred у мяне заўсёды не заходзіць самае ўпэўненае ў экспрэсе. мяне ўжо проста да млоснасці, гэта ўжо зае…
@dobronx у мяне 1.03 кэф не зайшоў 2 разы за тыдзень
@godweles888 ну 1.03 браць гэта ўвогуле не мае ніякага сэнсу
@godweles888 нават дзеля вагера х1
@awbred ніфіга кэфы) падзяліся ў прыват хоць на што ставіў
У Jetton, калі не робіш дэпазіт больш за тыдзень, мне заўсёды даюць кожны дзень па 20 фрыспінаў па 50 цэнтаў, лавіце лайфхак)
Працюе толькі для віпаў