Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,842 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 Узяў прама яшчэ даўно на 1к, таксама адыграў і баланс быў 7к, дэпнуў 7к, адкруціў х3 і вывёў 50. Тут каму пашанцуе. Яны запытваюць дэп, бо акаўнт неактыўны. Калі б дэпазіты перад гэтым былі на працягу апошніх 3 месяцаў, то проста вывялі
@afterafterfly Оооо, ну вам пашанцавала. Дык натуральна, каму на якім праекце шанцуе, гэта ж казіно.
@lana888 я з Роялаў не змог ні разу хоць нешта вывесці
@godweles888з усіх роялаў выводзіў , асабліва ў першыя дні пасля адкрыцця, потым ужо пачыналі з’ядаць , у гэтыя моманты проста перастаю там гуляць , і чакаю новы праект ад іх 😁
Так разумею, што сёння казіно не парадуюць бездэпамі) бо ў мяне нічога няма, хоць ужо і мала гуляю…
Праўерце пашту,ад Betitall прыйшло 10€/$ бездэп, можа не ўсім.
У мяне такі пытанне – я даўно гуляю ў Endorphina – доўга і кожны новы слот тэстую гляджу – так вось цяпер у Endorphina пачалі з’яўляцца шмат слотаў з накопітельным бонусам, вы выпадалі і не раз, не ведаю рандом гэта ці не – тэставаў ПФ і 1x slots – слот з накопітельным бонусам.
1x slots – за каля 700 спінаў было нямала бонусаў, нават выцягваў мэга і ў бонусах усе функцыі выпадалі часам.
ПФ тут усё сумна – болей напэўна 2000 спінаў, і гэта не за адну ігравую сесію, іх было нямала з кожным дэпам, проста нічога толкам – з чатырох так званых джэкпотаў самы мінімальны і наступны, што там макс, быццам пасля мінімалкі.
Потым спрабаваў Vavada – гуляла таксама болей-менш – я, вядома, разумею, лудка гэта не зарабатак – але аддача павінна быць.
@oktan вогуле такія слоты не кручу, мне здаецца яны прама маюць механіку менавіта на высмоктванне балансу выключна з гэтымі рандомнымі пракамі бонусаў.
@oktan гэта не накопительные слоты
Даўно ўжо ў краме Латеста няма бонусаў на Пошей. І ў тг зусім не знайсці бонусаў на Пошей, што ж такое. Сёння быццам свята, а промікаў няма, эх.
@lana888 ад муркі быў бездэп 20 фс.
На Джой яшчэ знаходжу праз стрымераў, а на Ікс увогуле няма промікаў бездэпаў, последэпаў. Можа ў каго на Ікс последэп, пішыце ў прыват, буду рада😉
@lana888 на жаль кодам парадаваць не магу, але высасжусь – у джой і рамен дэпаю выключна пад стаўкі без рызыкі. І гэта бред, такія казіно з гісторыяй ужо даўно маглі б і прыдумаць прома па круцей і лепш паахвочваць старых гульцоў.
@loveohlove стаўка без рызыкі – туфта ж па сутнасці) ладна б наміналы добрыя давалі на іх)
@loveohlove Ці ў цябе атрымалася актываваць код? Зарэгістраваўся, нават профіль запоўніў усё пацвердзіў і кароч, у раздзеле Бонусы націскаю актываваць код і мяне тупа кідае на галоўную старонку і нічога не актывуецца, сайт што ліха – багнуты; у сапе напісаў, піша «злучым з жывым аператарам» і ўжо палова гадзіны як цішыня
@rokkito хех, другі раз кідаю код, які сам яшчэ не спрабаваў, і зноў касяк, раней усё нармальна актывавалася
Вечарам прыйду дамоў, пагляджу, адпішу
Зараней прабачаюся, калі што
@loveohlove да не, усё нарм, ты ж хацеў як лепш, відаць іх нейкім чынам заабузілі, можа і яны яго выключылі – кароч, сап толькі што адказаў і папрасіў скрын з пошты, дзе мне прыйшоў гэты код
@ingibordadapkuna я проста памятаю фішку гадоў 2 таму, у Бонсе, па-мойму…
там карацей у тэлеграме ў іх канале афіцыйным актыўнасць на свята была
тыпу робіш деп, кідаеш скрын депа прадстаўніку – атрымліваеш код на фрыспіны
наступны деп – фрыспіны яшчэ кручэй, яшчэ деп – яшчэ круцей спіны
ну я за вечар так і зрабіў цалкам, толькі кожны деп рабіў патрэбны абарот і выводзіў, потым зноў депаў, рабіў абарот і выводзіў…
каротка зрабіў усё як патрабавалі ўмовы актыўнасці
у выніку пасля актывацыі апошняга кода і стварэння заяўкі на вывад, мне заблакавалі акаўнт і паслалі ліст з патрабаваннем прайсці паўторную верыфікацыю, па выніках праходжання якой я мог устроіцца хоць у ФСБ, хоць у ЦРУ, хоць у галактычнае ўрад)))
забіў тады два дні на разрульванне гэтай сітуацыі
бацькі ў выніку вывелі, але ўсё што можна заблакавалі, ну і кроў выпілі на зайздрасць Дракуле нямерана…
На бонс прыляцелі бяздэпазітныя спіны.
Каму-небудзь прыйшлі сёння ФС з крамы?
@artem2801 куды менавіта?) жэтон ці нешта іншае?
@loveohlove я чакаю жэтона, пакуль пусто
На плячах былі
@lemonad83 гэта не з магазу?
@loveohlove
я ў JvSpins чакаю