Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,043 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83
а табе што нарахавалі ў Бонс,у мяне нешта пустое?
@pamujiek нядрэнна, мне ўсяго 30р дало)
@loveohlove
сур’ёзна)) А стаўка 20 была?))
@artem2801 да я там не асабліва час праводжу, але налічылі) Мабыць зазываюць на агеньчык) Каб задэпіў па смутку😂
@bugulma83
Так атрымалася адыграць?
Пра Luckycircus.
Выводзіў адтуль некалькі разоў за апошнія пару гадоў, але месяц таму прыйшоў ліст, што РФ цяпер у іх у рэстрыктзе.
гаспадары і гаспадарыны, у вас казіно килограм адкрываецца? сукаа галоўнае нармальна працуе, а ў іх тупа эмблема вісіць і ўсё
@artem2801 да, 20р, але чаму здзіўляцца, вельмі дысперсійны слот
@artem2801 даходзіў да 5к амаль, але па спалучэнні абставінаў давялося зліць у ноліну, не скажаш, што дно па гульні, але выдачу адрубілі… Што-ці гуляла, а што хрэн там… Прыйшлося ўкладку зачыніць і змірыцца са злівам 🤔
@lana888 ну ў мяне так было. І гэта пры тым, што з Бонса я ні разу не выводзіў з промікаў.
@didi88 эх, часы… цудоўныя часы, калі УСЕ правайдэры працавалі… А цяпер вось – мучымся, каб у любімую гульню зайсці
@lana888 малайчына) засэйвіла грошы) а я не ведаю, што са мной было тады…
@ingibordadapkuna чакаем калі легалізуюць у Расіі казікі, каб гуляць без якіх-небудзь танцаў з бубнамі…
@lana888 так яно і працуе) заўсёды так бывае, калі занадта моцна чакаеш гэтага ўсяго…
@didi88 паспрабуй паўдзельнічаць у розыгрышах тут, на сайце. Шанцы выйграць вельмі добрыя.
@crecer а, ну тыповы Покердом. Перастаў гуляць там, калі ўвялі максвін на бонусы.
@pamujiek атрымліваецца, чым вышэй узровень, тым большы тыднёвы?
@ingibordadapkuna дзіўна, чаму так рэзка яны сталі так доўга выводзіць. Я памятаю, гуляў прыкладна 6 месяцаў таму стабільна там і заўсёды за 2 гадзіны выводзілі на крыпту. Яны чамусьці не разумеюць, што хуткасць выводу – гэта адзін з ключавых крытэрыяў для гульца.
@lana888 а нармальна, што для атрымання кешбэка трэба зрабіць папаўненне ў іх?) Такога я нідзе не сустракаў.
@lana888 так, Роялы не лепшыя, але там хоць з вывадам на крыпту праблем няма. Заўсёды за гадзінку-другую выводзілі, а бывала і хутчэй.
@ingibordadapkuna + РТП у Роялаў нашмат лепш, чым у Пошэй. Я якось у Хаксоў на Пошах зайшоў, так там 94% было. ШОК.
@nuk0s гэта так, апошнія вывады з рамена былі па 12+ гадзін. З-за гэтага апошні вывад адмяніў і зліў 🙁
@godweles888 капіш карму для вялікага выводу)
@ingibordadapkuna абузер) у іх жа кожныя 3-4 месяцы новыя выходзяць?
@oktan Паўлюбіў менавіта гэтыя слоты. Bad Santa, Fortune Stars і яшчэ новы з тарганамі. Рэальна быццам гуляюць лепш. І заўважыў, што менавіта на Вавадзе бонусы выпадалі так часта, што ў галаву не налезе.