Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,259 Адказаў
|
597,150 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да там і вейджар на деп х1 па-майму. Ёсць людзі, хто адабіў бездеп, збіраліся депаць для праверкі. Пакуль не скажу, выводзяць яны ці не. А па коду на 500р, та мінімальная стаўка ўвогуле 5 баксаў. Што-то расплодзілася апошнім часам такіх аднаго тыпу казіно і ўмовы ў іх нейкія дзіўныя, я б сказаў)))
У лісце напісана, што фсы даступныя для тых, хто атрымаў ліст.
Дэпазіт 1000 руб патрэбны каб атрымаць 50% на папаўненне.
Карочэ выродкі нічога не далі.
Рассылаюць лісты і самі не выконваюць умоў, якія напісалі.
магчыма цяпер умовы падправілі? тыя, хто ўчора актываваў, у іх усё нібы атрымалася
У Голдфішцы, здаецца, тэхнічныя праблемы. Зайдзіў у слот, выдае памылку пры запуску, а на іншым форуме пішуць, што павінны да абеду вырашыць.
Бронзавы 10 спінаў па 1 р. у Queen of the Crystal Rays
у мяне нават было 2 разы па 10, праўда са другой дзесяткі 0.5 р., ды і ўсяго 11 р.)
іх жа адыгрываць не трэба, калі я правільна памятаю?
вобразна сітуацыя як і з betfair, што накруціў са спінаў – тое і тваё, без вэйджараў
Толькі адыгрыш за ўласны кошт
кароче,рэдка так бывае,але ў пінапе па гэтым кодзе дало 2 бонусы ,на 2000 і 3800 за 20 фрыспінаў.Вагер 50, ставак на 280 тысяч…… Думал па-любому ,на розных правайдэрах,па розных стаўках па 20-50 рублёў,але адаб’ю.
Але не, квікспін стаў паджыраць,бонусаў не ўбачыў ,розныя слоты спрабаваў,тандэркік трымаў баланс па 25-75 рублёў і пастаянна абрыў сувязі з серверам.,тысячэнку сліў.
Мікра трымала баланс,потым паджырала ,спіймаў фрыспіны па 60 рублёў-далі 360 рублёў??
Ну і плэйнго пожрала з.
Абідна.
20 бясплатных спінаў PaddyPower
Не магу загрузіць покерны кліент на комп,в конце установки пишет-невозможно загрузить ,свяжитесь с саппортом.
Сайт paddypower.com в браузерной версии (с российского ВПН ) грузится,но плэйтех-слоты не грузятся. Баюся заходзіць з еўрапейскім IP-у у каго як .
1xslot аказаўся разумнейшы за ўсіх.
На тыя FS, але адыгрывай за свой кошт.
??
як і ў пф = ))) там таксама ў асноўным за свае = ))) але вагер зусім іншы, Х1 вельмі збс адмыўся
Гульцы з наступных краін не маюць права на бясплатны бездепазітны бонус.Албанія, Арменія, Азербайджан, Беларусь, Боснія і Герцагавіна, Бразілія, Балгарыя, Харватыя, Венгрыя, Інданезія, Казахстан, Кіргізстан, Латвія, Літва, Маўрыкій, Македонія, Малайзія, Малдова, Чарнагорыя, Польшча, Румынія, Расія, Славакія, Славенія, Таджыкістан, Туркменістан, Вялікабрытанія, Украіна, Узбекістан.
Увогуле я толькі не спрабаваў, не заходзіць у слот!
Большинство снг стран заблокированы в этой сети ртг,так что в сьед раз такую дичь не надо постить
цікавае казіно. спіны без вэйджэра,вывад без дэпазіту . болей бы такіх
што рэальна без дэпа?) мне кінула ўчора 25 еўра) трэба было адразу на вывад ставіць) пфф зліў
трэба было. вэрыф праходзіш і выводзяць адразу. цяпер чакаю, пакуль са Skrill на карту прыляцяць. паходу доўга чакаць буду(
Раней норм было,спакойна бонусы давалі,без абмежаванняў
Я без дэпа не змог вывесці,патрэбны быў мінімальны дэпазіт 10 еўра.
Гэта на карту, калі выводзіць
тупануў значыць,не звярнуў увагі,учора зліў з-за таго што не было бабак на дэп 60 еўра капец
на іншым форуме я так разумею, чалавеку 120 USD нават без верыфікацыі выплацілі…
офігеть вось я лох неуважны,так жорстка тупануў учора,проста жесть…