Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,265 Адказаў
|
597,428 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
100 набіў паставіў на вывад у чаце сказалі ад 24 да 72 гадзін чакаю. Без вэрыфікацыі і дэпазіту паставіў
Верыф па-любому трэба. Глядзі ліст
пачакаў тры дні калі адмяняць то прайду верифікацыю )) якія дакументы патрэбныя не ведаеш?
Паспорт, селфі з пашпартам і на выбар любы дакумент. Я ваеннік адпраўляў ))
а ў Вегас-аўтаматах у гэтай гульні ёсць спіны, так?
Lara Croft : Temples and Tombs
проста прайшло ўжо хвілін 40, а спінаў так і няма, вырашыў даведацца сайт іх глючыць ці я не там гляджу))
і ў мяне ўжо даўно спінаў няма.. відаць, у іх зноў нешта тупіць як пару дзён таму.. спінаў можа зноў і не быць..
мне вось толькі што далі
Мне толькі праз 20 хвілін налічылі пасля актывацыі кода
І ў мяне таксама няма даўно, так што, каму як пашанцуе, З гэтымі аўтаматамі мы ўжо не раз пацярпелі ў мучлівым чаканні. Уяўляю як зараз каго-небудзь ламае пры актываваным кодзе, але адсутных спінаў. 😁
гэта дакладна ломкі неверагодныя
чакаеш чакаеш а потым 0.20 капейкаў кіне і пі…..
о далі пайшоў ламоту здымаць
У мяне да гэтага такі падыход, што верагоднасць адбіць практычна нулявая, дык якая розніца, колькі прайграеш? Не свае, ужо добра.
таксама дачакаўся праз нейкую гадзіну)) навалела аж 40 рублёў)) нафіг яны ўвогуле кожны дзень даюць купоны па 5 капеек, давалі б радзей, але даражэй))
Пытанне па бездэпу win rate казіно, зрабіў усё па інструкцыі, напісана налічаць 20 фрыспінаў на працягу 3 гадзін. Суткі прайшлі і няма фрыспінаў.
а задаць гэтае пытанне іх саппорту…???
Так прапанова эксклюзіўная ад латеста, вось і пытанне, хаця напішу і туды
саппорту ўсё роўна чыё гэта прапанова..яны павінны ведаць усю інфу па любых прапановах фрыспінаў..А так цвяроза падумаць..спінаў напэўна няма..таму што ты на выходныя патрапіў..
прыйшла сёння такая штука ад 1х, праверце, можа хто-небудзь у адзін дзень са мной рэгістраваўся))
Бясплатная стаўка да гадавіны рэгістрацыі на 1000.00 RUB, каэфіцыент кожнай падзеі не ніжэй за 1.80, выгляд стаўкі – Адзіночная (Актыўна да 04.09.2019 12:00:07)
куды прыйшла?
я ж напісаў 1х – 1x bet
да гадавіны рэгістрацыі яны ўласна дасылаюць промакод, але сума промакода, па ўсім відаць, залежыць ад актыўнасці і дэпазітаў
шчодра, аж 1000, мне, памятаю, 250, здаецца, давалі, хоць стаўлю толькі там і мінус нядрэнны
у мінулы раз (у мінулым годзе) таксама прыйшла стаўка на 1к, таксама стаўлю толькі там і таксама ў нармальным мінусе)
скора яшчэ і ў верасні павінна стаўка (падаецца таксама на 1к) за дзень нараджэння прыйсці
Таварышы!падкажыце аб абстаноўцы!Хто ўносіў адсюль апошнія пару дзён?Уверсе бачу, што ўносілі, ці варта замарачвацца?320еўра