Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,265 Адказаў
|
597,428 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А ў чым там праблема то ? Яны выводзяць даволі нармальна. Вывядваў пару-тройку разоў. На Skrill.
Дык блин просяць аплату па камуналцы якой у мяне няма (паўгода ўжо за хату не плачу😁) і яшчэ нешта. карацей тое, чаго ў мяне няма😡
Ну тут толькі маляваць. Але пры такой суме не бачу асаблівага сэнсу замарочвацца ) Ці зліць, ці паднімі хоць да паўсотні.
А Skrill пракаціць ім, не ведаеш? Там жа ёсць і адрас у асабістым кабінеце
Ну паспрабаваць можна. Спроба не пакута. А там хіба не трэба рабіць дэп для вываду ? Я быццам дэпіў.
Дэп пакуль не прасілі. Толькі пацверджанне адрасу і скрыншот інтэрнэт-банку куды выводзіць
Навошта гэты мультилотто.Ужо даўно заблакавалі акаунт.
Я ні ў адзін кліент не магу ўвайсці.Бетфаир,>вільямхіл,інтэртопс.
safeip пастаў, я праз яго ў вх захожу, захожу і адключаю адразу, далей ужо не патрэбны
я раней форму 9 усюды адпраўляў, калі ёсць магчымасць яе ўзяць, канешне
можна яшчэ напрыклад паставіць zenmate, я ім сам карыстаюся, праўда трыял усяго 7 дзён((
для наступнага выкарыстання можа спатрэбіцца новая пошта)
Каспер ну так таксама нельга. Што гэта за каўета ? Ладна там старожылы могуць здагадaцца, што гэта хутчэй за ўсё ГФ або Вегас. Та ты, блін, нават прабел не паставіў у кодзе, блін ! Маўчу ўжо пра вонкавы выгляд. Як было так і ўонзiў.
P.S. Гэта Голдфішка і код BADELUXE
У Пінапe па коду TGLR20 рэальна даюць 20 фрыспінаў на стаўку 20 руб, дэпазіт быў усяго 100 руб, насіпала 450 р, ізі сліў, але ўсё роўна Касперу рэспект☺
У якім слоце?
У якім слоце фрыспіны
Тыгр Глоры(квікспін)
гэта на дэпазіт
Пizдзіць.Дэп 300р не трэба.Трэба мець хаця што-небудзь на балансе,каб у слот увайсці.Я дэпіў 50р.
Вось-вось, мне таксама казалі, што любы дэп можна, а не 300руб менавіта)
з’явіліся ў каго, а то ўжо больш за гадзіну пасля актывацыі прайшло, а спінаў няма?
такое ж хрэнь..больш за гадзіну спінаў нема…
Аналогічна,1,5 гадзіны няма спінаў.Ім ў падтрымку напісала,адказалі разбяруцца.
Код актываваўся, але фры спінаў так і не далі, напісаў ім… Стока часу прастояў, сволачы!
кінулі на грошы сцукі
Не дачакаўся фрыспінаў ВА і заглянуў у ГФ і адграў у гэты слот “Le Kaffe Bar ” на свае.
З’ела больш за палову дэпa(слот быў пусты), а потым дало 10 ФС, выйгрыш КУ х10…