Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,765 Адказаў
|
619,336 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lemonad83 прогамат таксама колькі ні гуляй у яго, Dog Haus у гэты слот столькі грошай укладзена, а толку няма, надзея толькі на пакупны бонус
@oktan у прагматык трапляў там вельмі шмат разоў, RTP здаецца нармальны.
@nikolay_
Зараз кнопка ўводу кода ёсць, нават калі бонусы выключаны. Проста нічога даваць не будзе.
У цябе бачу на старонцы ніякіх бонусаў няма, а там звычайна лёжаць 5-10% на дэп з піастры або крыпты. Відаць не ўключана нічога.
Мне, дарэчы, рамен вывялі ў выніку праз гадзін 26-27. Гэта капец – столькі чакаць.
@xvg11.Рамен заўсёды доўга выводзіў (Хоць праз 27 вывелі )І іхняя сетка заўсёды доўга выводзіць )
@oktan Я ў канцы снежня ў bigbad wolf з 25р накруціў 5+ к з адной бонускі, потым valley of gods стрэльнуў, коратка з касара да 20к падняў, зліў да 13 і вывёў, да таго касар зліў, но гэта першы деп туды быў
@god супер тупы сайт, усё вісне. увогуле падобна на скаміну, плаціць ці яно хз
Прывітанне, дзе можна бонусы без дэпазіту пакруціць?
@igor9555 1 код раз у тыдзень можна юзаць?
@babay29 у мяне таксама. Дапамажыце
@yukka777.Ну добра хаця б не 15 рублёў)Гэта смешна нават )
Дзе на днюху можна атрымаць бонус?
@babay29 думаю яны не заўважылі страты гульца)
@artem2801 усюды прасі, дзе дэпазіт норм😃
Гэта крыптакашалёк і p2p абменнік. Можна крыпту вывесці на карту, а таксама купіць крыпту дзякуючы p2p абменніку 🙂
Усім прывітанне. Падкажыце, ці можна як-небудзь чэкнуць, колькі засталося да віп-статусу на jetton?
Дэпаў за ўвесь час ужо шмат, думаю больш за 2к даляраў
@yukka777.Ну ты паспрабуй вывесці )скажы калі выведзеце стану вашым пастаянным кліентам)
@redsmol67 Другі тыдзень запар шлюць гэтыя 30 фс, але з-за іх бонуснай палітыкі нават гуляць там не хочацца. Адправіў усе тры ў спам, каб не маячылі)
@pirer644.У Джеттоне )У Рио Бете )і ў Вавадзе могуць даць добры падарунак)
У пінко даюць бонус на дзень нараджэння. Нават калі дэпазітаў не было
кіньце, калі ласка, спасылку на казіно bons рабочае люстэрка
@artem2801 ты тут ужо некалькі гадоў у людзей мотыгi вымаражваеш і флудзіш , не трэба рабіць выгляд што не ведаеш такога што ёсць тэма : «падарункі на ДР»
Навошта пішаш ради таго чтобы написать ✍️
@gryund бонс45. com , толькі ўсё па-англійску
@oktan. Там потым вывады з вялікімі камісіямі
Якось я ў джеттон расчараваўся. Стала немагчыма адыграць абсалютна любы бонус і нават дэп. Увогуле перасталі граць слоты.
@olvlav.За што будуць праблемы ?Яны стварылі каб былі праблемы ?