Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,772 Адказу
|
619,807 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@yukka777 я нават сам яксьці раз так патрапіў, не памятаю, якое было казіно, але іграў, бонус злавіў і інтэрнэт прапаў – праз пару гадзін зайшоў у слот, дзе бонуса няма, пішу ў падтрымку: так і так, у слоце быў бонус, цяпер яго няма, мне пішуць, адкладаць бонусы на потым нельга, я пішу – не адкладаў, проста інтэрнэт прапаў і я паўторна зайшоў, усё добра, сказалі: вось ваш бонус, які быў, галоўнае – не адкладайце іх на потым
якое там злоўжыванне, яны на пошту гэтыя колы па пачках рассылалі, яксьці спрабаваў, мне не зайшло, пастаянна глючыць, ф5 толькі і выратоўвае, а кола ў іх гэта асобная тэма, мільён скам пракрутаў, нават у кола нармальна не змаглі, заўсёды выпадае адна ёбата і новыя пракруткі як-то паўгадзіны сядзеў круціў 4$ усяго дало, якія за секунду зьелі… як па мне отстой кантора..
У sharkroll рэгістраваўся пару месяцаў таму. Адмыў бонус, хацеў мінімалку 20$ вывесці. Ануліравалі, сказалі для вываду патрэбны дэп 10$ прывязка. Падняць балік не атрымалася, зліў. Пазней толькі ў тс заўважыў, што раха ў забароненых краінах на рэальнае бабло. Таму асцярожней з гэтым казом. Можа і вывелі б, раз рэга праходзіць х.з. Не атрымалася праверыць.
@ders ТАМ РФ у рэгі ёсць і вериф-строка РФ паспорт
што тычыцца вываду, згодзен. хз што ў іх
@sinaloa у мяне чамусьці не рэгіцца ў ім, уводжу дадзеныя, націскаю кнопку “зарэгіцца” і нічога не адбываецца… змена браўзера не дапамагае
@god не разумею, дзе шукаць спіны, дало спіны з колаў, а вось дзе яны – не зразумець…
@diggidondon))))))
@diggidondon гэта спіны ў тое ж кола, яны аўтаматычна дадаюцца
Ламабет
РФ, здаецца, у забароне, астатніх можаце паспрабаваць…
25 FS Без дэпазіту
У Teslamania (Gamebeat)
Прамакод: PLAYMORE
Вось як гэта працуе:
Залога не патрабуецца
Стаўка x40
Максімальны выйгрыш: 15 еўра або эквівалент у вашай валюце.
Перыяд актывацыі: 1 дзень
Працягласць дзеяння бонуса: 2 дні
як у хаскава занесці нармальна мне больш х 300 не падае ніколі.з шансам што ці гуляць трэба?
@slon975 купляць😃
YUBHPJTLXUNVA
VHJ5UYOPP2FFE
OT7CXY5MA5ADW
E3CAMCOMWLFDI Прабуйце на Джой, Ікс, Рамен
Не працуе
@lana888 Апошняе ?
@van Усё правільна напісаў ? Піша няправільны промакод
@fktrctq7503 так,значыць ужо не працуе,але я паспеў
@fktrctq7503 Ды, яны паследэпныя. У Пошах амаль заўсёды паследэпныя, рэдка бываюць бездэпы. Вось узяла тыдзень таму – былі бездэпы, цяпер просіць дэп, эх.
@fktrctq7503 гэты код працаваў усяго паўхвіліны з моманту публікацыі, кінь
Кароче – 1 скам шарага, у рота якой ногі, глянуў што гэтыя жабкі разблакіравалі мне бонусы, (рамен бет) дэпнуў 1000, зьела за паўхвіліны ніводнай бонускі ці стоячай сыгроўкі, зараз актываваў промо пасьля дэпазіту, ён актываваўся, але нічога не зьявілася, пры паўторнай спробы выдало што патрэбны дэп, зразумеўшы што гэта наёбка, напісаў у сапорт, так гэтыя жабкі мне сказалі каб я гуляў актыўна і тады бонусы ўключаць, хаця паўтару – бонусы ўключылі і зьявілася магчымасьць увесьці прома, пасля такога плёўку неадкладна заблакіраваў гэту помыйку… адной стала менш…
@lana888 а бонс,няма?
@yurii88 Не, я нават ні разу не бачыла, каб туды давалі бонусы. Толькі на іх канале ў тг часам раз на тыдзень даюць адзін код. У мяне чамусьці ў гэтым Бонсе ў касе можна дэпаць толькі крыптай, дзіўная фігня.
@lana888 там залежыць ад краіны, у якой ты знаходзішся. Па IP-адрасе паказвае пэўныя плацежныя сістэмы для ўводу/вываду
@sinaloa зарэгістраваўся, вісяць толькі бонус на спорт, напісаў у падтрымку, што з 100% ? Яны маўляў ні хера, для РФ не даступна , пзц без макс кешаўта і недаступна 🤦♂️
@yurii88 ну як справы мой фінскі таварыш, куды б дэпнуць пад 100 адсоткаў?