Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,036 Адказаў
|
581,731 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 У мяне з Legzo гісторыя крыху пацікавей, адкруціў 1000 бездэпа, выйграў 9к, яны папрасілі 9к яшчэ закінуць і адкручваць х3. Я забіў на пару тыдняў, потым зайшоў, стаў ментал2 круціць па 20₽ і злавіў х8000. Я адкруціў нейкі бонус яшчэ, здаецца бездепавы першы, каля 3.5к на 170к, напісаў пра вывад – яны так, ок, пацвердзіце крыпту, вывёў ~35к па 5-9к, згубіла тое, што здурну паставіў 15ку на вывад, абнулілі бал у раёне 80к, але ўлічваючы, што я не дэпаў 9к, гэтыя я не вельмі засмутыўся.
@usedeath у падтрымцы толькі.
@gans2115 bons41 кропка com/ru – у мяне тут па-руску заходзіць
@glamsy паспешыў:((((( атрымліваецца пачакаць і па крыху выводзіць:))) ну калі яны гэта прасеклі, а яны прасеклі, можа цяпер уважлівей будуць! Хоць ведаеш, там такія «разумныя» сядзяць, што можа і нічога не зразумелі! Я ім адзін раз даказваў, што ў мяне спіны на дэпазіт налічылі не па 10 руб як павінны, а па 100 руб – у выніку не змог ім гэтага растлумачыць:)))) тупейшыя за ботаў карацей…..
@ident у мяне няма, толькі 45. Ну я без віпіэн маю на ўвазе! Ты напэўна на 41-ы з віпіэн заходзіш.
@ident можа там мову яму проста трэба памяняць..
калі дадаю бонус unlim з крамы, я чакаю 3 дні …
салют камрады на раменбет ёсць апошняе буду ўдзячны…
Падкажыце, калі дэпазіт не прыйшоў у казіно, куды пісаць трэба? У тг быў, я забыў назву, не фквалет? Хто памятае – калі што напішыце.
@gans2115 legzo даюць бонус які?
@godweles888 ў усёй сетцы ўсё аднолькава
@glamsy Эх, так бы занесці на свае, каб без усіх гэтых “валасатых” бонусаў, памятаю ў Pin-up у свой час з бонусам гуляў, так з рукі ў до2 лавіў занос на х33к – канечне спісалі лішкі, пакінулі дзве шышкі… Доўга заўважаў, што на свае ніколі так не страляе, а як з бонусам і абмежаваннем, то калі ласка…
@nikolay_ заманваюць такім спосабам🤣
@pirer644 так, ртп. там па-іншаму працуе, таму і слоты ёсць пэўныя, у якія з бонусам не пускае…
@nikolay_ усё, што звязана з гемблінгам, – гэта ў пэўнай ступені развод, так што трэба змірзіцца з гэтым😃
На джой бы паследеп, калі хто мае падзяліцеся…
Не… Гэта сюррр… Ад Everum атрымаў))) каля 7-8 гадоў бонусаў ад іх не бачыў, акрамя спінаў па чацвяргах))) а тут такое…
@nikolay_паспрабуй
REG2WIN
@user37t Прабач! Гэты бонусны код больш недаступны, бо дасягнуты ліміт яго выкарыстання. паходу не алё
@diggidondon тэж такую шляпу налічылі, цэлыя 37р далі
@nikolay_дарогу асіліць той, хто ідзе)
7XXZCS6VCY3CU
6N2G2PPGQXMBQ
ZMY6QI7UHBWJI
@user37t не адзін бро не алё
@nikolay_Ага з бонусам гуляеш як на дэма-слоце, дзе RTP звычайна ў многіх правайдэраў завышаны)))
Хто ў эверум перыядычна грае правярайце пошту
@nikolay_гэтыя пападуць, не актывуй. Яны на цэлых 100₽. Цікава, што напісана “бездэп”, а актываваў,, просіць дэп. Можна спрабаваць тым, хто не дэпіў
Бездэпазітныя ваўчары па 100₽ – QFD44NXRIJQNY
JVXPAIY7OHJCW
IZTGK6CYCDVQ2
UQQCGH57S5H4W