Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,385 Адказаў
|
603,829 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
што там і пагуляць асабліва няма на чым! NetEnt зачынены
Дзе там спіс правайдэраў знайсці?
Там “гульні” жмячэш і яны ідуць блокамі слотаў, падзеленыя па правайдэрах.
а там не пісалі? яны ўвогуле выплачваюць?
Яны тут ёсць у лістынгу, адпаведна думаю выве́дуць калі без мультаў-шмультаў і г.д. гульня была. Ну або калі не выве́дуць, то закінуць у чорны спіс іх)
ps. Максімальны вывад з пездэпа – 1.5к
Там нават не зарэгіцца , піша што Пошта ўжо існуе , паспрабаваў тры паштовыя і на ўсіх так піша)
зарэгістраваўся праз ВК усё норм
Бывае, што пэўных аператараў пошты не падтрымлівае і таму можа такое пісаць. Я на Gmail з першай спробы зарэгістраваўся.
Тожа з Gmail зарэгістраваўся.
P.S. Час можна не марнаваць, слоты, у якіх можна адбіваць ваґер, працуюць кепска і аддача ў нуль.
У абезьянках увогуле, у бонусе адразу ж падае цэгла/какас/накавальня з першага тыку, сем бонусаў запар. Так што ваґер х70 там нерэальна адгуляць.
У кніжках таксама ўсё хутка з’ела. Але час усё ж можна патраціць. Яно ў сотню праглыне,а сто першаму можа насыпаць.
144 спіны ў бонуске , у Атилле злавіў па 45 стаўцы . Напэўна шанец ёсць адмыць вагер…
Шаноўныя, падкажыце – мэйл нумар пацвердзіў, але бонус не выдалі, чат маўчыць. Можа, яшчэ што-небудзь можна зрабіць? Украіна ўвогуле без шанцаў?
мяне чат таксама не адразу адказаў,толькі праз 20 хвілін
а што за код яны кажуць я забыў увесці пры рэге?
дзякую
Кароч адмыў гэты вагер,сказалі ў службе падтрымкі мін дэп 50р , для вываду. І вялікі плюс што па макс бэце можна круціць слоты,пры адмыванні
Я толькі што памяняў 63к на 777р рэальных. Атрымаецца макс вывад з бонуса 777р
Вывялі імгненна за 5 хвілін Revol bet маладцы!!!
Паспрабаваў бы прад’явіць… Там у правілах чорным па белым напісана 1.5к рублёў макс вывад.
да лады ужо вывялі 777р і на тым дзякуй…
мяне вааще далі 333 рублі бэдэпу..777 у вочы не бачыў..
на чым ты там адбіваў лакер…там увогуле жор адзін..выплаты капейныя – ні пра што..
так хто-то тут пісаў ,што ў 100 чалавек з’есць,а 101 дасць-так і ёсць,тупа пашанцавала відаць трапіў на аддачу …
да шкода, што толькі 777 р даюць у канцы. Я вырашыў далей пакруціць у кніжкі дылюкс, з’ела і не давілася. А так на бонусныя да 30к давала. У першы раз у жыцці бачыў, каб 4 кніжкі выпалі адразу, ды яшчэ і 2 разы падчас бонускі дадаткова.
Памятаю 5 кніг выпадала ў Ра Дэльюкс з 6-ю барабанамі x 790 дало, але гэта было ў *zino **7, так што нічога не вывелі)