Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,293 Адказу
|
598,691 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
зноў адбіў, спадзяюся гэтыя не шустрыя хлопцы калі-небудзь выведуць)
Ты што туды дэпіў, што яны табе шлюць? Я там шэсць гадоў як зарэгістраваўся і ні разу нічога не давалі апошнія гады. Можа за рэгу што і даваў у той час, але апошнія прыкладна чатыры гады ты пра іх нічога не чуў і ўвогуле думаў, што яго зачынілі.
А хто-небудзь увогуле выводзіў з промослотс? Памятаю раней у іх быў бездеп і нешта яны так і не вывелі, калі не памыляюся.
Проста зараз падтрымка піша, маўляў макс кеш-аўт у іх 1000 р, але ў апісаннях бонуса – без абмежаванняў. І маўляў за маю ўважлівасць усё выведуць) І маўляў верифікацыю не трэба😁
ну я туды дэпіў вельмі даўно, каб вывесці з бяздэпа за рэгу. кожны раз, калі выходзіць новы слот, прысылаюць 5 баксаў на пробу слота, хоць іншыя казі гэтай сеткі так не робяць… гэта 3 або 4 раз, калі адбіў, там х20 усяго вагер.
апошні раз у студзені выводзіў, праўда па другому крузе ўсе докі запатрабавалі і, як ва ўсіх казях гэтай сеткі, правяралі па максімуме, што ў іх прапісана, дзве тыдні нібы) ну і выводзяць таксама, 5 рабочых дзён) хоць у касе зараз увогуле было напісана 2-18 рабочых дзён, але ў лісце па-старому 2-5)))
так ты адбіў?) мяркую, каму-то выводзілі, але гэта не дакладна?? таксама сёння на ўсе пошты гэтыя фс прыйшлі
То значыць сістэма цябе за дэпазітніка прымае, бо раней у Ривале часта ў акаўнце бездепы віселі, а цяпер нават бонаў на депа няма.
ну мне таксама з іншых Ривал боны прылятаюць, калі выходзіць новы слот тыпу забярыце сваю 1000% на новы слот) як з тых, у якія я таксама дэпаліў для вываду з бездэпа, так і з тых, у якія не дэпаліў… пад капірку заўсёды, але бездэп толькі з гэтага
Так, на вывад паставіў, абяцалі на працягу 24 гадзін вывесці.
так ты ў стары ак зайшоў і промакод проста ўвёў?
Так
ага, а я нават не ўнікаў, думаў, што гэта толькі для новых))
Там жа напісана, пацвердзіце пошту, калі раней не паспелі)
Але мне ўжо адменілі заяўку на вывад))) зараз буду высвятляць
Кажуць макс кэш-аўт 1000 р. Хаця сапмэн і абяцаў усё вывесці, бо ў апісанні бонуса без абмежаванняў.
Паставіў косарык, чакаю
ну похоже выведут, деп не просят получается? во что отыгрывал?
я толькі што вывёў 600р. Прыйшлі амаль праз гадзіну.
У мяне так.
Бонус па прамакодзе 100 руб + 20 фс у бук ра делюкс.
У ўсіх так?
Гэта ў бонусах. макс.вывад. 1000 р.
што за код?
усё,допер ??
У Вайлд Шарк па 50?
Паправілі
Нешта пакуль не выводзяць гэтыя промослотс. Паставіў ноччу 1000 на вывад, сапмэн піша, што адобрана, у ЛК напісана, што заяўка адмененая
скажы, альбо выводзьце, альбо на Латест пайду вас куесосіць) так што вось зверху чалавек адпісаў, што за гадзіну вывялі
Толькі што вывелі косарик з трэцяга разу. Астатняе пад пытаннем, тыпа можа і вывядуць
Я адбіў толькі што, паўдня па ўсіх слотах скакаў, на баліку засталося 1400 думала, што хоць іх выведу – ні хрэн там – абмен бонуснага балансу на 333 рублі – вось цяпер думаю – дэпнуць і вывесці ці раскруціць паспрабаваць 😁
PS Так, Для адбіву толькі Новомат, Игрософт і 2 слоты ад мегаджека =)))
дзіўная тэма ў іх хто то з бездепа па 1.5к выводзіць,мне 777р вывелі абмяняў іх на 63к,а табе і зусім 333р толькі далі. Паступова абразаюць відаць бонус…
так я і не зразумеў, чаму яны камусьці 333 драўляных даюць, а камусьці 777, ці мы рожамі не выйшлі – х.з.. Дэпнеш – сольеш сто пудоў напэўна.. адмінка відаць хітра там накручана.