Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,095 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
значыць я проста скупы, таму што я хутчэй за ўсё бы да канца на нервах сядзеў бы і чакаў))
а вось жаднасць і жабу трэба душыць, інакш будзеш у мінусе, я вось набіў з таго 10 еўра бездэпа ўжо 163 еўра, пачытаў, што выводзяць, сяджу чакаю, як бабкі з’явяцца – задепаю і выведу, ставак больш ні ні, а мог бы таксама, тыпа прэ з 10 набіў 163 – мала, трэба яшчэ, усіх грошай усё роўна не выйграеш і не зарабіш.)))
Та яны часам рассылаюць персанальныя бездепы. Зараз у мяне няма, а тыдзень таму далі 5 мбтс. Хоць там сэнсу круціць мала. Калі правілы не змяніліся, то для вываду з бездепа трэба депнуць некалькі дзясяткаў мбтс і адвагерзіць деп адзін раз.
я проста ўпершыню там атрымліваю фрыспіны, ну акрамя бонуса за рэгістрацыю
колькі некалькі дзясяткаў мбтс – гэта колькі ў рублях?
1 мбтс па бягучым курсе каля 10 долараў, а раней яны прасілі закінуць 50 мбтс дэпнуць і адзін раз адыграць, і максімальны вывад з бездэпа быў 50 мбтс.
Ты дзе столькі накруціў?
А што за слот? А то я трохі торможу, паходу, не знайду інфу
Мне за паўгода, акрамя прапаноў на дэпазіт, ніхрэнa не прыслалі))
што да слота, сам не ведаю
пасля актывацыі яны прыкладна праз некалькі гадзін толькі налічваюцца
У акаўнце заходзь у бонусы і шукай там. Калі ёсць, трэба актываваць і там будзе напісана, калі ён стане актыўны. А калі няма, то назва слота нічога не скажа, яны без актывацыі не даюць.
BDOIFVSC
30 фрыспінаў па 0,30 р.
слот Fruit vs Candy
Vegas
спрабуйце…
гэта букмекерка , Piwi247 на стаўках
Там нейкі бездеп? Падкажы плз, на бліжэйшых старонках сёння не бачыў.
у мяне ў fortune jack наогул 5мбтс бездэпа аказалася, больш за 50 баксаў
пішаш у чат..дайце 10 еўра за рэгістрацыю і ўсё..толькі ім камусьці давалі бонус камусьці пісалі нібы акцыя скончылася..зараз быццам бонус зусім закрылі пасля аб’юзераў…
Шкада, ну тады і замарочвацца не буду. З БК люблю халяву, гэта не казіно з рандомам.
Я па той жа прычыне абыякавы да бездэпаў у БК, бо калі ёсць ідэі, куды паставіць, то лепш на свае запуліць добры экспрэс у правераную кантору і нармальна занесці, а ў аднадзёнках створыш цуда, а яны не заплацяць з выплатай, а калі і не не заплацяць, то пакуль адвагерыш, можа нічога і не застанецца.
Piwi247 выводзяць нармальна, вось людзі скрын выложылі і дарэчы выводзяць імгненна, мне дзве выплаты скасавалі на працягу 2 хвілін з-за таго што не было дэпазіту, а гэты Скрилл чортовы цяпер не папоўніць па-чалавечы..??
Ну гэта ж у іх абмежаванне ў 50 еўра? Проста мяне зараз менш сотняў у БК зусім не задавальняе. У БК і рулетку я лепш на свае з дробязі буду спрабаваць раскручвацца, чым правернуць нешта вартае на бездэпе, а табе потым абрэжуць выплату да пары дзясяткаў еўра, а з уласных некалькі соцень мог бы вывесці. Асабіста мне ў БК і рулетку сваіх грошай не шкада, толькі б былі падставы разлічваць на выйгрыш.
абмежаванняў у іх няма..гэта юзер што мне гэты скрын даў не так хлопца зразумеў…Хлопец 40 еўра набіў і 10 депнуў вось ён і пісаў пра 50 еўра..але яны свой бонус не выводзяць а здымаюць…і атрымалася ў яго 44 еўра вывелі..
мне нічога не дало, хутчэй за ўсё для атрымальнікаў ліста
У мяне таксама нічога няма. Ні ў бонусах, ні ў апавяшчэннях. Можа, ён укладчык або краіна трапляе пад акцыю.
Праз іншы сайт высветліў, што гэта акцыя на нарвежскай версіі сайта, але ўдзельнічаць бессэнсоўна.
Вы павінны быць рэзідэнтам Нарвегіі, каб прыняць удзел.
Ну, раптам пара нарвежцаў на сайце ёсць, яны скарыстаюцца
Аднадзёнкі і не патрэбныя, бонусханцінгам на цупісных і правераных БК праз дропаў можна займацца.