Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,567 Адказаў
|
611,353 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
мдааа млять, у нас не дзяржава а купа мудакоў у ўрадзе, гэтымі ўсімі забаронамі разводзяць толькі лахатроншчыкаў і барыг, як варыянт самы нармальны – паставіць выснову поінтаў на Skrill калі Іван яшчэ выводзіць туды..Тока баюся, пакуль чакаю высновы поінтаў кантора што-небудзь пераіграе пасля аб’юзераў.
Я Skrill папаўняў праз абменнік exchangex. Галоўнае – выбіраць WMZ на еўравы Skrill, тады камісія будзе: 3.9% або 0.5 USD для сум менш за 12.82 USD, а калі WME, то камісія: 6.4% або 2.5 EUR для сум менш за 39.06, і WebMoney нармальны трэба мець, з бізнес-узроўнем, здаецца, ад 20, бо могуць спалохацца кідалова і адмовіць.
ёбануцца тапкі гнуцца..не, трэба каго-небудзь шукаць з абменам Скрилл на Киви або пойнты выводзіць на Скрилл.
ну ў мяне ж рахунак на Skrill даляравы, а дэп заліваць трэба ў еўра, значыць трэба, каб на рахунку было каля 13 даляраў
ВМЗ на даляравы Скрилл будзе тады такі – Камісія:3.9% ці 0.5 USD для сум менш за 12.82 USD. Так што, усё ок, спрабуй, абменнік надзейны, я ўжо некалькі разоў пераклаў. Толькі таксама бамбаваўся, не мог знайсці, як папаўняць Скрилл.
Та гэта ты дзе-то знайшоў занадта жорсткі варыянт. Можна на Вебмани папоўніць праз іх біржу біткойн-кашалёк і перавесці біткі куды трэба за камісію прыкладна 3 долары пры любой суме.
Я пра Киви на BTC.
Толькі ўлічы, там правілы такія
1.1. Заяўкі прымаюцца:
a) ад уладальнікаў персанальных (у т.л. і “прадаўца”) атэстатаў WebMoney
або
б) ад уладальнікаў WMID з Business Level ад 25
або
в) па рэкамендацыі нашых даўніх кліентаў (азначце іх e-mail).
Увогуле прачытай там правілы, нюансы ёсць.
А ты што карту з Киви папоўніць не можаш, а з яе Скрилл?
Яму ж усё роўна, якую плацежку перакласці на біткі. Ды і з Ківі я танней мяняў. Прыблізна тыя ж 2-3 долары пры суме да тысячы рублёў..
Ну не ведаю, дзе ты мяняў, сярэдняя камісія ва ўсіх абменніках 0.008BTC.
з нядаўняга часу папаўненне з карты на Skrill піша вось такую пургу
у мяне BL на Вебмани 140, я гэтым гандонам толька на камісіях касарэй 70 падарыўЮ я ў іх мутіў калі яшчэ Киви была ў зародкавым стане а ўсіх гэтых Яндекс денег і ў поміне не было..
Там адна тонкасць. Камісія высокая ў абменніках, дзе спачатку высокі курс, а калі на Бестчендже пракруціць старонку ўніз да абменнікаў з ніжэйшым курсам, то там абмен ідзе без камісіі.
Я вось толькі што параўнаў.
Абменнік з найлепшым курсам пры абмене 1000 ківі рублёў пасля выліку камісіі вышле 0.0007393 бітк, а абменнік з сярэдзіны спісу з меншим курсам за тую ж тысячу прышле без камісіі 0,001307. Вось менавіта так я і мяняў.
хлопцы, падкажыце. Я ўчора аднавіў доступ у асабісты кабінет Betfair і паставіў бясплатны фрыбэт на таталізатар
Толькі вось не разумею, у агульным раскладзе напісана, што разыгрываецца 5000 еўра ў гэтым Pick5, а ў маім білеце толькі 1250 еўра. Чаму так?
5000 лічыцца для тых, хто паставіў сваім фрыбетам за 2 баксы. а ў цябе фрыбет 0.50 пендзоскіх капеек, вось і дзялі агульны пул 1250 баксаў на агульную колькасць рылаў, якія адгадаюць 4-5 варыянтаў на гэты пул, тое і будзе твая выйгрыш, баксаў 20-30 калі 5 адгадаеш, у гэтых фрыбетах унесці можна
у цябе, здаецца, першая каманда выйграла, колькі выплацілі за 5/5 правільных прагнозаў?
я як-то злякаўся чакаць, пасля 1 тайма пры рахунку 1:0 за 18 еўра прадаў
так там быццам можна паглядзець колькі атрымалі людзі, якія адгадалі 5/5, знізу, здаецца
па колькі яны атрымалі?
ну калі я правільна лічу, то 39,4 еўра
там проста толькі для 5000 еўра напісана = 157,68 атрымалася, а я пералічыў на 1250 еўра – 39,4
колькі тэл адгадалі 5 з 5..??? вось іх дзялі на 1250, вось і будзе выплата па фрыбэце на рыло
дарма ты не дачакаўся заканчэння) відаць па статыстыцы ўсё нядрэнна было для каманды1
неее тут палачка з двух канцоў, правільна што ўзяў, пагаджуся чуйка трохі не спрацавала, а так нічыйка і капейкі толькі выйграў бы..стаўку трэба замутыць і ўдваяць гэтыя 18 еўра
я так і лічыў
у мяне багатая гісторыя ў таталізатарах, калі ў апошнія хвіліны мне абламвалі ўсё. Таму вырашыў не рызыкаваць, тым больш 18 еўра таксама норм
вось і я пра тое 1300 рублёў на дарозе не валяюцца, 5 кілаграмаў добрага мяса можна купіць..)))