Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,833 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00ya
Ну гэта будзе смешна тады, калі за 3 і 50 дэпы аднолькава дадуць. Паспрабую сёння для цікавасці
@olvlav кінь скрыншот сюды паглядзець,як хоць гэта выглядае. Дэп які быў?
@robingood прыгожа) яшчэ і з вагерам 40, напэўна?)
@h00ya пра вагер не пытаўся,хз можа і 30-40х)
@ewgen99 Тут згодны, мяне таксама ў такіх шараг толькі спортбук трымае, без яго гэта бессэнсоўная трата грошаў, а на спорце заўсёды ёсць шанец…
@olvlav пруфы дзе,ці засланы джэтаноўскі казачак?
@ewgen99 прывет) Стаўкі руляць, але мяне ўчора Барусія напрыклад падвяла ноччу, касарык вкінуў каэф ставіў невялікі 2.6 з трох матчаў. А з jetton з казіно ўвогуле вывёў 3 або трохі больш) Хаця раней ён апошнім часам дрэнна гуляў. Трэба цяпер падумаць, дзе лепш катнуць, калі, канешне, адно казіно, якое гуляла.
@robingood не хлусі, трошкі болей за тры баксы дэпа было) І гэты форумчанін – я. Далі з іх два баксы. 🤑
@robingood вейджар нават не глядзеў, проста гуляў. Потым вывёў на trx і ўсё, справа скончаная. Але лепш даведацца, канешне, які.
На бонс і Джой скіньце, калі ласка, апошні
У котах 100фс валяліся вагер х20 макс выйгрыш 5к
атрымаў 70 цэнтаў “падарунок” за 12 баксаў дэпазіту… Вагнер х50…
Lollybet 25 фс у календары
@md1nosaur падгон ад ўсёй душы) каротка гэта акцыя поўнае Г) застаецца толькі і лутаць ФС)
@h00ya У мяне вагер х15) хз як яны яго ўсталёўваюць)
@thee4 Вітаю! У гэтай тэме прадстаўлена абноўленая інфармацыя па напісанню водгукаў. Адмыслова спасылкі ў тэму публікаваць не трэба.
Праверыць тэкст і даведацца колькасць сімвалаў можна на сайце text.ru.
@olvlav ты адкрый вочы,на якія ты паведамленні адказваеш. Людзі абмяркоўваюць бонусы з календара,каму што выпала – ты пішаш пра фрыспіны з крамы
@ewgen99
Ну ты ідзі яшчэ раз прачытай на якое паведамленне я адказаў
Калі твая галава там надумала пра каляндар, гэта ўжо твае праблемы
@md1nosaur гэта рэальны зашквар – у х атрымаеш 30 спінаў па 10р прыблізна за аналагічны дэпазіт, хоць і там кантора жмотаў, але джеттон – гэта ўжо занадта…
@sinaloa я не павінен запамінаць дэпазіт кожнага) так што не хлусіў.😀
@robingood пфф. Окей, кароткая памяць як у тэлеге размаўлялі?!) зразумела-панятна.
@sinaloa ведаю, што каля 3х баксаў гэтага і дастаткова)
@robingood не каля там ідзе, а ад трох і вышэй) Ну што ты, Божа😄
@sinaloa добра, прабачаю цябе)
@lcbunluckyмагія сеткі котак) там лутбоксы яшчэ чэкні у іх, бясплатны, здаецца, штодня даюць, калі кэш упадзе то норм, за бонусныя можна мыць) ФС за свае толькі(