Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,833 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@identвядома, сябра, ты дзе хадзіў, калі яно было актуальным😂 Час скончыўся! Ты трохі спазніўся😂
@bugulma83
Прабачаюся, задрамаў пасля выпіўкі піва)
@ident Ды нічога, усё нармальна… Будуць яшчэ плюшкі…
@bugulma83
Плюшкі там мот і форум рыхтуе)
@ident я бачыў, што пастаянна онлайн і нічога не пісаў, зразумела было…
Вось гэта шчодрасць🤣🤣🤣казіно reels🤣ну і бред… Думаў можа хоць бонусная гульня, раз 1спін, але хрэн там, проста спін са стаўкай 10рублёў🤣🤣
@jimyk55 я ўвогуле пасля падобных падарункаў проста забываюся пра такія брэнды, лічу гэта нейкім рофлам што ці…
@jimyk55 у цябе быў дэп там, у мяне быў дэп, але нават 1 спіна не далі) жмоты😀
@robingood не, депов не было, проста пад розыгрыш зарэгістраваўся і забыў пра казік) не захацеў депаць, казік здаваўся калам, але ўчора карты былі вскрыты і я сапраўды ўбачыў, што казіна з такімі бонусамі, падумаў “вось і прыемна, што не депаў” 😄хоцяяяяя, калі б я тады депнуў, глядзiш ДВА бы спіны падкінулі! 🤣
@jimyk55 што да бонусаў – так, шлак адно) але выводзяць нармальна, я дэпіў, выводзіў на крыпту – за 2 гадзіны вывелі без дакоў.
@nikolay_Ды і раней бездэп пакуль вылажваеш з тэлегі, то ўжо тютю 500р)
TornadoPowerHoldandWin-MIG446FFIHDTW х пасля дэп
за дэпазіты джет тон раздае розныя плюшкі,юзайце
Сетка ивилд за апытанне бездэпы абяцаюць, чакайце пошты…
@walentina 10,5 спінаў) учора бачылі ўжо.
@walentina За дэпазіты можна юзаць дзе заўгодна, так што са сваім флудом лепш міма праходзьце і мозгі тут не *удрыце…
@amernmes ужо месяца 2 – 3 як не паспею гэтыя 500р заюзаць, заўсёды то адойдзеш, то адцягнулі, у выніку апошнія 2 разы, якія паспеў, гэта былі 2к за дэпазіты…
@walentina Сэнсу не бачу замарачвацца на гэта гаўно, тупа развод на дэп. Учора 50$ унёс – далі 10 фрыспінаў, сёння 0.9$. Ладна б там што-небудзь грала, з першых спінаў байты на бонус – далей пустата
@ewgen99 за 50 баксаў дэпа 10 спінаў гэта жоска, канешне. буду ведаць дзякуй…
@ewgen99
Дык яны тады нафіг не патрэбныя. За 3 бакса дэпазіту ўвогуле 1 фрыспін дашуць, напэўна
@arthur89 ёсць чуйка, што дадуць тое ж самае 😁 па ідэі ніжэй ужо няма куды😁
Колькі наіўных, здзіўляюся, дастаткова перайсці ў здешні магаз і глянуць тавар, тут не трэба быць сенсеем гемблінгу, каб зразумець, што такія тоўстыя бонусы як 200 безвагерных фрых за дэп 5к, казіно з нармальным ртп даваць не будзе, бо разарэцца, чым тоўшэйшая прапанова тым х**вей гуляе… А тут уявіць складана, не тое што ты на дэп 5 к у тэорыі можаш выйграць, дык яшчэ і 200 фрых потым без вагера, ага, п**ало ж не трасне ад такой шчодрасці, яшчэ і ад казіно..? ) Відавочна ў такіх устаноўках аддача ў слотах на мінімуме…
@nikolay_ мне пафіг на іх ртп, учора палціннік закінуў – на стаўках х2 зрабіў і вывёў. Спіны налічаць – таксама ў спорце буду спрабаваць, веры няма ў іх “Чэсныя” слоты
@nikolay_
ну мне каля 5к выпала з іх, потым да 28 падняўся і вывёў
у любым выпадку норм
@h00ya ёсць яшчэ 5 спінаў,учора атрымаў форумчанін, за 3 бакса дэпа)