Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,938 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@hatersdaddy1 таксама хацеў адкрыць,а там болт вісіць)акazujeцца дэп трэба,цяпер зразумела чаму болт віс
@robingood балты ўсюды віснуць, калі проста зарэганы, а дэпавы не было 😁
@hatersdaddy1 з вэйджэрам гэты бонус ці не?
@arthur89чыста спартовы інтарэс, што ж усё ж такі дадуць) чакаем адказаў хто ўжо дэпнуў)
@bugulma83 ну я так зразумеў, што дэп кожны дзень трэба рабіць ад $3, дэпав былі але перакідвае на дэпазіт і фіг дае адкрываць
@h00ya
Ну там бабкі, па ўсёй бачнасці, з вейджарам. Ну я б таксама паглядзеў, каму дадуць за дэпазіт пабольш, а не за 3 баксы, там напэўна ўвогуле дробязь упадзе
@fortovui можа дэпазіты былі да з’яўлення календара вось і не адкрываецца скрынка?)
на джэтоне таксама такі ж каляндар
@fortovui зарады гэтых календараў не збіраюся дэпaць. Усё роўна будзе вэйджер на бонус. Не асабліва гарэю жаданнем граць без карысці. Час марна траціць. Звычайны дэп без якіх-небудзь умоў – тое, што трэба…
@bugulma83 ну там хаця б болей слотаў дадалі для адыгрышу – то было б норм, а так – так, мала шанцаў у гэтых 5 слотах адкруціць
@robingood Робін,не ты ў стэйку са мной за адным покерным сталом сядзіш?)
@ewgen99 прывітанне, за турнір катаеш на стэйку?
@sinaloa прывітанне Серога, так фрыху омахную гуляю, справа нейкі Робін Гуд сядзіць)
@ewgen99 зразумеў, Женек) Магчыма і ён) Я што-то даўно ў покер не катаў, трэба будзе депнуць куды-небудзь.
@sinaloa на стэйк залітай,там кожныя 2 гадзіны фрыкі ад 1к$-20к$,у суботу на 100к$
@ewgen99 о, няблага! Дзякуй за інфу, але напэўна не сёння. Да якіх дат ідуць прыкладна?
У календары Леона 500р фрыбет,не ведаю патрэбныя дэпы, не.
@arthur89 даведаўся ў мэнэджэра, кажа розныя бонусы і з вэйджэрам і без
@comiings За бонусны баланс фрыбэт. Трэба толькі прыняць удзел😁
@bugulma83
але адыгрываць яго потым здаецца трэба будзе за рэал – сам выйгрыш, я магу памыляцца, але ў іх заўсёды так было
@extratip магчыма 🤷 Таксама першы раз фрыбетам карыстаюся ў Леоне. Трэба зрабіць абарот у 7 разоў 😏 Але не факт, што першая стаўка зайдзе 🤔 Паглядзім 👀
@extratip так і ёсць, у афшорным заўсёды так было і нічога не змянілася.
Хто-небудзь trx прадасць з правераных карыстальнікаў на 300 рублёў? Я вам па СБП.
@extratip так, з асноўнага балансу адыгрываць 😒 А я ўжо памарыў 🤣 Цяпер буду ў курсе….