Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,938 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@diggidondonпроста ў іх не актываваўся вось і забамбіла не звяртай увагі
@pokerface мне ўжо раз 10 адказалі па гэтай справе ) у курсе і ў прыват пісалі ну колькі можна – усё зразумеў ужо
Не мая справа канешне
Але як не зайду так замест абмеркавання бонусаў вы ўякамі мераецеся. Стварыце сабе размову ў вацапе і там ругайцеся.
Тэму засорваеце проста так .
Выдалю паведамленне як атрымаю водгук
Хто мае крыпта ? Махніце 650р , я вам на карту, а вы мне ў юсдт або іншай любой крыпце
@star4er
8 гадоў на форуме і на такое паводзішся)
@sinaloa прапусціў я яго заносы,не бачыў як пісаў)
@vitaldeluxe 😅😅😅
@pokerface
Так вы самі іх плодзіце, займаеце, мяняецеся і г.д. Навошта? Для чаго? Для абмену ёсць рэсурсы спецыяльныя, а для займа – сябры і сваякі, ну крэдыты ў крайнім выпадку. Калі чалавек тут просіць заняць, то верагодна з блізкіх яму ўжо ніхто не займае, бо ўсіх ужо перакінуў. Ды і чалавек, які просіць 100-500р заняць, апрыёры неплацежаздольны. Вяртанне доўгу залежыць не ад яго параднасці, а пашчасціць ці не ў казіно ці ў разыгрышы ў казінострые́мера.
Завязвайце з гэтым.
@robingood ну ты, Коля, з ім і вёў дыялог тут у тэме якраз, калі ён табе і іншым лапшу на вушы вісеў, што 300К падняў. Але ж трэба за іпатэку плаціць, тыпа) Я толькі яго па гэтым выпадку запомніў. Пра 15 млн нічога ўвогуле не бачыў, але ясна – тут ужо казачнік 99 лвл 🤣
@sinaloa памятаю пра 300к,но ўсяго зносін не памятаю😀
VK52DF96B
Vavada 40 fs вэйджар х5 за свае
Хз колькі актывацый.
@misha55 за свае нецікава) але можа ёсць жадаючыя аднесці свае грошы ў Vavada
@vitaldeluxe гэта зручна для тых, хто туды пералічвае )) так бы мовіць сумясціць приятнае з карысным))
@amernmes вы рабілі дэп калі туды?
@x10000 калі гуляў у казіно, то гуляў заўсёды на свае без якіх-небудзь прывязак да бонусаў, колькі далі выйграць з дэпа, тое і вывёў
бывалі выключэнні, гэта першы дэп пад бонус)
Fairspin за верифікацыю далі 25$,вейджар 35 і 25фс па 1$ у вил бандит,вейджар 25.
Нічога не адыграў,но тым не меней можа каму будзе цікава.
Верыф адправіў учора,залічылі сёння.
@van шанцуе, у мяне там пройдзена верыфікацыя, зайшоў – няма ніякіх прапаноў…
@vitaldeluxe
існуе верагоднасць, што пасля выкарыстання фрыспінаў будзе “жраць” і ўжо і свае і тое, што нібыта выйграў – замажаш. Скептычна гляджу на такія бонусы, лепш з дэпазітам сваім заходзіць і гуляць, дасць добра – няма так няма, але затое дакладна нічога не падрубяць пасля выкарыстання фрыспінаў.
@nikolay_ калі б слоты яшчэ хоць што тое далі,было б прыемна. С 25$ макс кеш 750$,а ў выніку адыграў максімум працэнтаў 20.
@van Вайлд Бандыт 42$ насіпаў, вейджар 25 быў і там адгуляў яшчэ менш – працэнтаў 10
@misha55 да толькі гэтыя гады ак мой заблакавалі другі раз
@van да ў іх у сетцы рэдка гуляе, на днях у календары ў вэйсе 10$ давалі, так я х1 толькі і адыграў, мрак па аддачы…
laworder-ramen Рамэнбет
@amernmes мне таксама пашлі, толькі раздзел спорт не грузіць
@sergej22
Калі патрабавалі паставіць 2‑факторку, у многіх так было.
Паставь і разбаняць. Калі па іншых прычынах, то відаць было за што. Я шмат гадоў гуляю, ні разу не блакавалі чамусьці.
@lana888 дзякуй гэта пасля дэпава ! дэп быў норм