Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,812 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591
Забаронена размяшчаць каментары, якія ўтрымліваюць інфармацыю пра абыход блакіровак, а таксама згадваць адпаведныя абрэвіятуры і назвы праграм.
@ident Не ведаю, што ў цябе там спрацавала, у мяне піша не атрымліваецца актываваць.
@goldking не ўсім працуе гэты промакод.
@star4er.Сайт заканчваецца на com ?
@akop591там жа бачна ў скрыншоце адрас
@robingood гэтаму промаку мільён гадоў) ужо юзаў напэўна)
@natakaya.Зразумеў болей не буду)Я пра гэта не ведаў .
@h00ya справа не ў гэтым, мільён гадоў ці болей, гэта прамо працуе 3-4 разы ў іншых, а ў іншых не працуе пасля адной актывацыі. Чаму так хз.
@appolo кропка ру
@akop591 ты ўжо гэта пісаў і ўсё роўна працягваеш тупіць і пісаць забароненыя згадванні пра абыход
@akop591 ну дзелец😏Відаць не малады на праекце 😏
@babay29 у спаме глядзеў?у іншых тэчках(сацсеткі,рэклама,службовыя)?
у мяне на .com у фаерспіне,можа з-за .ру не даходзіць,пішуць што ў іншых казіно бываюць траблы
@vitaldeluxe чалавеку тлумачыць што-небудзь не мае сэнсу,ён усё ведае выдатна,але робіць усё роўна як яму зручна,не навічок на форуме,хаця нават навічкі лепш за яго ведаюць што так рабіць нельга.Уключае тупа незнайку.
@robingood ну ў мяне таксама 1 раз актываваўся, і болей ніфіга, хоць і депал туды не адзін раз
за 19$ баксаў у Іммерион, дэп у Трон 29$, ніводнай бонускі я ім рот ебаў, ну сапраўды аж падгарэў, як так ска, адны байты, нават з шансам не паставіў, па выніку в’ебаў свае 19$ у слоты, паставіў 10$ на хакей, калі і праёбываць, то лепш там… а 50$ з бонуса на вывадзе, якія, натуральна, яшчэ не вывелі, ібаць я майстар па залівах я ім рот ебаў…
@robingood давай не ўмнічай 😁Ідзі круці сямёркі лаві😁
@appolo глядзеў канечне, гэтыя ідыёты ў чаце пастаянна адпраўляюць запыт у нейкі там аддзел і ў выніку ніфіга зрабіць не могуць
Ладно не ругайцеся 😏Зноў пачынаецца слоўны панос😏
@bugulma83 я ў гэтых 777 выйграю, пабачыш😅
@bugulma83 не флудзь ))
@robingood зразумеў, прыняў 🫡 Маўчу👌 І вам не хварэць 😉
@oktan забаронена правіламі форуму набываць тавар, бонусы ў краме на чужыя, іншыя дадзеныя, аккі.
ладна ранней хоць пераклад поінтаў працаваў можна было як-то абмяняць. , зараз не варыянт., спаляць абодвум штрафы, санкцыі выпішуць.
Рамен прыслаў яшчэ адзін фрыбет без дэпазіту на 500р можа індывідуальна, але на ўсялякі праверце) У мінулыя разы я не адыграў, але дэп залiваў і ў чат напісаў і сказаў, што за беспарадак. Дэпы зліваю ў вашым казіно на слотах, а вы нават хочаце бездэп прыслаць. А калі прысылаеце, ён у мяне ўсё роўна не заходзіць. Я кажу, што гульня нідзе не ідзе, ні ў слотах ні ў спорце блін
@robingood З гэтымі казіно страшна ўвязвацца стала нават, то новая праверка, то дэпазіт падавай. Увогуле ўжо абнаглелі
Снетч, Иммурион, Айвайлд, Юбетс, хто там у іх яшчэ?
@diggidondon Ды проста не звяртай увагі і ўсё. Проста ёсць палец уверх і ўніз, трэба задзейнічаць, каб месца не пуставала. Маю на ўвазе функцыянал)
@goldking Дык гэта звычайны промік з кола, у ўсіх ёсць або быў)