Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 я не хачу замарочвацца і паставіць гэтую хрэнь ! я з кампутара сяджу чота там скачаваць – нафіг патрэбныя гэтыя замарочкі
@sergej22
Там спраў на хвіліну, затое ніхто не ўзламае і не скрадуць грошы.
@van гэта не за вэрыфікацыю было, мне зараз прыйшоў ліст з бездэпамі ад іх, таксама бабкі плюс 50 фрыс, так што правярайце пошту альбо паведамленні на сайце
@glassman
Дык на пошту нічога не прыйшло
@glassman Геніальна! у паведамленнях акцыя! толькі цяпер праблема – слот запусціць…
@glassman а гэта што? Прама на сайце інфармацыя,ён за верыф атрымаў 25$ і 25 фрыспінаў
@nikolay_ у мяне вось такая шняга ў акцыях толькі)
@ident там на fairspine нават у апавяшчэннях ёсць паведамленне, за прайдзеную вэрыфікацыю 25+35
У фаир спин за верыф бонус яшчэ не далі, але ў апавяшчэннях гэты вісeў на 250 баксаў і 50 спінаў у ле бандите)
Я канешне хз. у гонар якога падзеі такая шчодрасць
ад гэтага закладу, але, ёпт, як прыемна, пакруціць на халяву 250$ заўсёды вітаецца, ды яшчэ і фрыхі на закуску…)
@nikolay_такое відаць у тых, хто депы рабіў у гэтае завядзенне
@vitaldeluxe ты не тыя акцыі глядзіш, паведамленні адкрый, у мяне ў іх была гэтая акцыя, і там спасылка для пераходу…
@vitaldeluxe ну ясна справа, мабыць Коля надэпаў туды шмат, нават 250 далі😅 Коля, дай адказ, адзін раз быў дэп ці кучу зліў?
@nikolay_я ўжо зразумеў Колек пра якія ты паведамленні меў на ўвазе, зайшоў потым у іх і там апошнім было паведамленне мне месяц таму і на гэтым усё)
Адзін дэп у мяне быў, цяпер увесь час ці пару, толькі за вэрыфікацыю – плюшкі толькі і ўсё
@vitaldeluxe да я там дэпіў пару-тройку разоў і тое вельмі даўно, выплатаў, праўда, ніводнай…
Ну яшчэ 200тфс за верыфікацыю прапануюць
@nikolay_
Колька – прайшоў там вериф і нічога не далі – хай яны ідуць на х*й
А праз колькі па часу налічаць у фаер спин?прайшло каля трох гадзін нічога не даюць… У падтрымцы сказалі набярыцеся цярпення)) дэпаў не было 25 баксаў і 25 спінаў, здаецца, абяцалі.
@nikolay_паабяцалі зрабіць запыт на атрымленне бонусаў,у мяне вериф там аказваецца пройдзены,но депаў я не рабіў у гэтае завядзенне)
Атас, таксама далі 250+50фс, адкуль раптам такая шчодрасць?)
@robingood
У хаксоу ў 4 слотах топавыя бонускі злавіў, самае лепшае х88. У іншых провах пагуляў, увогуле мёртва, крч мінус 250 баксаў)
Кстаті, калі хто не ведаў, максвін х1, фарту!
@misha55 а мне яго аказваецца 10 дзён таму давалі((( і ён паспяхова згарэў…. печалька)))
трэба ўключаць апавяшчэнні….
@diggidondon
Мне на пошту прыйшло сёння