Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,208 Адказаў
|
594,014 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У джэтонскім боте прыйшоў код на 6 даляраў, але па нейкай прычыне не актывуецца)
Паспрабуйце, можа ў вас сработае.
6JETS
@misha55 Гэты код, быццам, ужо мелькаў у абмеркаваннях 🤔 У выніку таксама не актывуецца 😏
@misha55 гэта не пад дэпазіт? Падобны сёння выкладалі, патрэбен дэпазіт пад яго.
у ўсіх, сука, большасць слотаў не адкрываюцца?
Добры вечар, прашу прабачэння за магчымы флуд . Ton play рабіў дэп у тонах… Як на баланс тады пераключыць?))
@bugulma83 так, быў і часта гэты код. Па ўсёй бачнасці індывідуальны, гэта значыць не ўсім.
У мяне ні разу не актываваўся
Vitaldeluxe напішы тг. тут смс не адпраўляюцца
хтосьці паспеў актываваць на сукааа казіно бонус-код, якія правайдэры сёння на аддачы там?
хто-небудзь паспеў актываваць на сукааа казіно бонус-код, якія пастаўшчыкі сёння на аддачы там?
Штосьці сайт падглючвае😒
Штосьці падглючвае сайт😒
Штосьці тупіць сайт😒
@misha55гэта стары код для новачкоў
Ёсць нейкае прамо рабочае на рамен? Дэп быў, а прамо так і не паспеў выхапіць
@babay29 не тое што ў сукі, ва многіх казіках не адкрываюцца слоты . Я ўжо задрабаўся адкруціць фрыспіны з учорашніх бездэпаў. Twin, Leon, Slott і г. д. У пошей таксама не грузяцца слоты без еўрапейскіх IP-адрасоў.
@rustik41 праз винни Расія ўсё груззіцца па сутнасці. Куплены винни.
@mrakobes777 ну як прайшоў вериф?
Гляджу ужо няма гэтага бездэпу ў тонплэй)скончыліся грошы па ходу.
@robingood.Так хутка ?Яны толькі выйшлі )зараз глядзіш і Фреспіны будуць, як у джеттоне
@robingood учора скончыліся) каля 9 гадзін ужо не працаваў ))))))
@maliba88 дзіўна, так хутка, якія хуткачы))
@akop591 гэта ўжо іншае пытанне,я пра бездепы пісаў,што так хутка скончыліся,а фрыспіны ў магазе гэта іншае,і гэта ў будучыні.
А хто-небудзь увогуле вывеў з tonplay гэта? думаю дэпіць, не
Не, вельмі доўга адказваюць на мэйл… Чакаю новую спасылку
@olvlav на крыпту, здаецца, без праблем выводзяць, у тэлеґе пісалі