Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,519 Адказаў
|
608,844 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@x10000 яны толькі адкрыліся – акцыю далі на 5 даляраў і ўжо закрылі, прычым учора))) яны ахуелі там ад наплыву халявшчыкаў-мой друган вон толькі 18 акаў стварыў і такі аблом)) ужо сапорт даварае каву – а можа самагон варыць
@GODWELES888 як ты злавіў аператара ў чаце?) Я тры дні не магу злавіць, у любы час толькі бот, які ўжо збл) я 3‑і дзень не магу паставіць гэты фрыбэт, дагэтуль не змаглі выправіць, за пару гадзін наўрад ці што-небудзь зменіцца)
Усім добрай пары , хто ў краме браў на біф казіно бонус так жа доўга нарахоўвалі?
@aslanbeko 48 гадзін , край ) чакай
@jimyk55 Так яго можна паставіць: ставіш на макс кэф па ўмовах 5, калі зайдзе – гэта будзе 20 еўра (у каго ў рублях 2000). Далей депаеш 20-ку і ставіш 4 стаўкі па 5 еўра; у самым горшым раскладзе ты застанешся пры сваіх, а можа з гэтых 4 ставак што-небудзь зайдзе – гэта будзе твой чысты плюс. Адзінае, што гэты фрыбет на НБА на два матчы, напэўна не знойдзеш кэф 5
@obi1volodya1488 Сёння актываваў таксама касар і адразу пачаў рабіць стаўкі на першы топавы слот ад Amigo – правайдэра-накапічальнага. Нават у плюс ні разу не выйшаў)
@GODWELES888 пофіксілі, фрыбэта ўжо няма ў акаўнце) чат не працуе, цуды.
у мяне ёсць фрыбэт, але не ставіцца
Pledoo казіно зноў дае 20$,за водгук на трастпілот,тыя, хто раней атрымліваў 10,таксама могуць напісаць водгук і атрымаць 20$.
Сам адыгрываў і выводзіў з Pledoo казіно.
@olvlav
На пакурыць?))))
@robingood адкуль інфа)))
@robingood Прывітанне) І да чаго такая істерычная шчодрасць 😂
@diggidondon як ты скінуў мне,праз хвілін 5 прыйшоў ад іх ліст.Увайшоў у чат спытаў,сказалі можна і вам,бо я з першага бездэпа выводзіў,напісаў водгук чакаю)
@bugulma83 прывітанне, хз але трэба браць пакуль даюць)
Базару нуль😏Даюць, бяры, б’юць, бяжы 🤣
@chag
Не зразумеў)
У сэнсе, на пакураць?😂
А я толькі зарэгістраваўся на пледоо, але мне сказалі, што акцыя для мяне недаступная((
@robingood
кінь спасылку на Trustpilot, а то там гэтага Pledoo шмат
murka прыслалі бездэп. Ліст на пошту
буй з лутбокса, трэба мб камусьці SfjM2kcHg
@artemiy тут спасылкі нiзя.Вось на скрыне 2 і 4 там пішы водгук.
@mrakobes777 ну дак гэта лагічна)) яны просяць водгук пра казіно, а ў цябе якія могуць быць уражанні і водгук, калі ты толькі зарэгістраваўся🤗
1LB0VL44U з лутбокса паспрабуйце, я верхні ўзяла, а гэта мне выпаў)
@kselia03 дзякуй , узяў 👍
Калі ў каго яшчэ з лутбоксаў у Booi – пастукніце ў лс, будзе вельмі дарэчы пасля дэпазіту 😏