Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,505 Адказаў
|
607,877 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@hgsdtv Мне таксама даслалі, а адыгрыш там за бонус?
20фс бездэп
@vitaldeluxe не разумею, гэта адносіцца да сеткі пошэй, ці проста дызайн такі ж?
@x10000 да сеткі пошэй адносіцца
75р быў выйгрыш з 20 спінаў, зайшоў у слот вагер адкруціць і вось такое паставілі)
У Мурке, відаць, толькі тым, хто не дэпаў або ў мінусе 20 спінаў гэтыя. У мяне пусто, толькі за дэп спіны. Дэпазітаў шмат рабіў.
@amernmes так
@staryydrug ну што там, у мінусе. Ні аднаго выводу
@staryydrug у мяне адзін дэп там толькі быў, першы дэп рабіў пад бонус, які адмыў і працягнуў далей гуляць і, натуральна, балік быў сліты
шкода ў мурке няма ставак
@vitaldeluxe Я на первадэпы ўсе бонусы зліў, потым яшчэ дэпаў пад 200%, нават як бы 250 аж адсоткаў вісела бонусам. І толькі ў верасні 1 вывад у мяне 30к. Адмыць удалося чарговы бонус 100% з капай х10, як і ва ўсіх говнопошах. 7 дэпаў у агульнай складанасці я зрабіў з ліпеня.
працягнуў гуляць
Адмыў бонус
я і не дэпіў, і ў мяне адна ебота…
@nikolay_ а там ёсць бездеп за рэгу?
@aslanbeko не, няма, я ні разу не атрымліваў ад іх, ну і не дэпіў…
мэд доўга на піастру выводзіць?
@nikolay_
Гэта тыпу Бонс з сеткі Джой?
У мурке нечакана выйграў 5к з бонуса 160 рублёў, але тое, што слоты ставілі, – гэта вельмі мала, напрыклад x10 у рыбалцы, x100 у шчытaх, слотoможы на чацвёртым з x20 і выпадала самае мінімальнае, напэўна хацелі загнаць у тыльт, каб зліў) Вывелі, дарэчы, за 10 хвілін на крыпту, а то тут скардзіліся, што пошы сталі затрымліваць, відаць мурка не пошы, толькі дызайн ад іх.
@redsmol67 вось як яны выводзяць 13 ка стаяла на вывад.
коин гейм бездеп в 2х играх на выбар глядзіце ў акаунтах
@crecer у мяне ўжо паўгадзіны стаіць вывад на крыпту
@sany45 клас)даўно такога не было,зноў пачалося)
@vitaldeluxeTRC 20 на bybit, 10 хвілін, прычым выскачыла паведамленне, што адтуль не было дэпазітаў і магчымая адмена, але ўсё вывелі і верыфікацыя ў самім казіно не была пройдзена.
@crecer я сам ім напісаў пра верыф,прайшоў і паставіў на вывад
@sany45 што за тупы адказ) падазроная актыўнасць, лять гульцу канечне гуляць калі даюць бездеп – яны гэта лічаць за падазроную актыўнасць, а калі прайграваеш гуляючы па 5-8 гадзін яны не кажуць такое, гэта адносіцца да ўсіх казікам(
Другое – вы скарысталіся тэхнічнай памылкай) што за бред? Адкуль гулец ведаў пра памылкі і ведае (калі сам менеджар не зліў памылку ў слотах). Яны зусім ебнулись( лять тупыя факты гэтых казіно бесяць( шкада гульцоў, якія гуляюць і трацяць час і нервы на такія гом.на праекты!(
Гэтае мэд казіно на хуй пасылаць трэба! З такімі дебільскімі фактамі(