Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,508 Адказаў
|
608,459 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@redsmol67 ага таксама атрымаў, удалося толькі 28% адбіць) игрософт граў обезянки, дало 2к у бонусе, далей з’еў(
@nikolay_900 р дало, у бонуске, але адмыць не ўдалося(адначасова покер катал, і там і там не ўдалося, у покеры хаця ўпаў у ітм, дзе далі 1.80 бакса😅 дзе за першае месца давалі 2к і плюс баунці 350$ за аднаго гульца
@robingood я адмыў толькі 4%🤣🤣🤣
@staryydrug дно праекты,гамма,кэт і г.д.
@glassman калі малпа дала 2к,была думка што адыграю,ага памыліўся,далей усё з’еў)ні сораму і ні сумлення)
@bugulma83 Так, як-небудзь разагнаў 146 да 1100 і зліў без шанцу
@vitaldeluxe таксама прышлі
Ёсць свежыя промо на джет?
@robingood Калі спачатку і ішло і бонусы давалі нармальныя для прыцягнення гульцоў, то потым увогуле саскаліся назаўсёды. Зусім няма жадання дэпіць у гэтыя помыйкі)
@amernmes а ёсць людзі якія носяць туды бабкі)ведаючы што гэта помыйка)вось рэальна не разумею такіх,потым пішуць тут скаргу,што не выплачваюць ім.
@robingood Прычым нармальна туды дэпуюць
Хоць бывае сам 500 закіну па фану, але не больш
Ну за ўвесь час больш за 5к адтуль не выводзіў
Скаргі гляджу і дзівлюся нават як ім увогуле там вялікі ікс можа падаць
@olvlav у мяне ў гаме ніводнага выводу)
Хтосьці разабраўся, як ставіць фрыбэт і на што ў гэтай канторы bookmaker.xyz? Ставлю – толькі памылкі выскакаюць, саппорт з учорашняга дня ўвогуле не адказвае…
@vitaldeluxe
Ну у мяне вось кэт кент комета р7 і ўсюды вывады былі. Ну і гэта звычайна сімвалічная сума)
Бывае ў тэлегe паспяваю яшчэ ўрваць бич промик бездепны і яго яшчэ адыграць і вывесці
Чыста толькі калі ў іншым казіне выведу манету і толькі тады туды па фану кідаю
Але ўвогуле надзейней брэйк паставіць на кэф 5 і то надзейней будзе гэтых памойкаў хаха
@aliakseipro хз я два дні не магу паставіць, таксама памылка, чат не працуе (бот збл у чаце.
Ёсць на рамен паследэп?
@aliakseipro я сам спрабаваў – нічога не ставіцца. я ўжо спрабаваў розныя віды спорту і ніхрэнятыны. і тэрмін дзеяння да 25-га числа. хз
@glassman прабач, мне якось смешна зноў і зноў 😄
У Twin 500 фрыбэт на NBA
@desnox7 з асноўнага рахунку адыгрыш 😏 Калі толькі ў каго баланс станоўчы, тады так😉
@desnox7 з асноўнага рахунку адыгрыш 🤗
bookmaker.xyz ужо, здаецца, у чаце з’явіўся нейкі хер, піша, што праз пару гадзін пафіксяць памылку
@GODWELES888 відаць у іх там адзін сап на ўсю контору, які і каву варыць і фрыбеты чыніць 🤣
Косар ад Slott адляцеў за 10 хвілін))
@obi1volodya1488 пра што і гаворка – нічога не грала на гэты касар😂 у мяне менш за пяць хвілін хапіла 🤣