Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@yukka777 па спецыяльнай спасылцы рэгістравацца ў lolly?
@john_win за гадзіну апублікавалі мне, адправіў на лоллібет чакаем)
@yukka777 куды выводзіў з лоллібет, крыпта або піастрыкс? І докі просяць пры вывадзе?
@bugulma83 не абавязкова,там яшчэ кола ёсць,я раней круціў кожны дзень😀фры-спіны і пойнты дае кола.
@bugulma83 не, без спасылак рэгістраваўся
@robingood выводзіў на крыпту 50 з 10 еўра бонусам з інстаграма даўно, было ўвогуле 100, адкінулі другія 50 і я іх зліў, там нешта ў дзень абмежаванне нейкае было… карацей так, норм казік, дакі не памятаю, здаецца без вывелі
@robingood а я памятаю, як лутбоксы там кожны дзень адкрывала)) і там быццам 50 фры-спінаў у бук од дед па 10 цэнтаў часта выпадала)
Рэбята, з slotneo. ком хто выводзіў?
Вы па-французску што, водгук на lolly публікавалі?
@john_win па-англійску.
Гэтыя мінусы нічога не вырашаюць,няхай ставяць.Калі камусьці падабаецца такое)
@robingood а я проста на дурку адправіў першы скрын з водгукам і мне далі 10 еўра і я іх зліў ))))
@belbetwinet Што за дурка?Не зразумеў,ты напісаў ім на пошту або праз чат далі?Калі на пошту скока часу прайшло пасля адпраўкі ліста?
@robingood відаць ён проста ўзяў першы-ліпшы чужы водгук і адправіў ім скрын)
@robingood на пошту хвілін 15, водгук не пісаў, проста заскрыніў левы водгук і адправіў
@belbetwinet таксама лёвы водгук зараз адправіла. Паглядзім, залічаць ці адкінуць
@bugulma83 выходныя у чалавека , адпачывае напэўна 😁
Не рэагуйце на гэтае непаразуменне. А то срач не скончыцца.
Каму яшчэ далі 10 еўра?
@belbetwinet не, я лепш з добрай сумленнем напішу водзыў, а там як пойдзе 😁 Трэба свае ўражанні пісаць рэальныя😉Другі па счэце водзыў будзе станоўчы на Trustpilot 😅
@hgsdtv чакаю ліст з водгукам 😁
Адправіў водгук з Trustpilot на пошту [email protected].Толькі незразумела, як будзе залічэнне 🤔 На пошту ліст прыйдзе 😏
@bugulma83 ды, на пошту прыйдзе і будуць вісець на акк адразу
@belbetwinet у мяне толькі не ў еўра, а ў далярах акаунт створаны, вось і пытанне – залічаць ці не?😁
@bugulma83 адпішыся, калі залічаць…
5 гадзін прайшло,не прыйшоў ліст ад лоллібет,мабыць,бо нядзеля,думаю заўтра прыйдзе ліст.
@robingood ці як звычайна акцыя скончылася 😅