Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,529 Адказаў
|
609,813 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@shurup1k хто пісаў?Я пра слот777 чуў што не выводзяць і прыпісваюць мультык.А пра элегантс не чуў,могу памыляцца.
@robingood
мяне вось у 777 мультык тыпу далі, скамныя авечкі)
@olvlav ага я ведаю,шлак казіно.
@robingood пісаў форумчанін не памятаю нік, але дакладна памятаю ён пісаў на “себе проверено” вiдаць нават і дэп рабіў, раней і сам ён іх часта пастыў.
@robingood
Добрага часу сутак! У BOOI казіно пасля абнаўлення ў каго-небудзь нармальна працуе сайт? Пасля аўтарызацыі на сайце вылазіць акно з увядзеннем кода па нумары тэлефона, але ў асабістым кабінеце нумара тэлефона няма….. Знік… Пішу ў падтрымку, мне адказваюць, што трэба аўтарызавацца…. Нават пасля аўтарызацыі проста абнаўляеш сайт і зноў трэба ўваходзіць у сістэму 🤔 Якісь пісец 🤬
Нават не аўтарызаваўся, а ўжо вылезла😒
Усё ок з буем і рана раніца і зараз як звычайна залогіўся, нават трохі быў у шоку – у якім стагоддзі 20 фрыспінаў былі ў бонусах бяз дэпазіту, праўда вагер х40 і макскешаутам 1649р )) натуральна без шанцаў зліта ўсяго 30р дало.
@bugulma83
у мяне ўсё працуе
@pokerface зразумеў, прыняў.
Было ў вас такое, 🤔 . Гуляў у эндорфіну ў мангола, бонуску праняў, наваліла 4500₽, і гульня вылецела, захоўвуся назад а баланс такі ж быццам бонуса і не было. У падтрымку пішу, кажуць чакайце, праверым. Прайшло каля гадзіны. У буе такая хрэнь 👎
@nikolay_
Вось у кожнага відаць па-рознаму
Я там выводзіў па 100-300к некалькі разоў.
Бонусы шмат разоў адыгрываў. Прычым там працэнтны і спіны складаюцца. Плюсам можна яшчэ ў падтрымцы спіны папрасіць. Бывала па 5 пачак спінаў + працэнтны бонус+ фрыбет за адзін дэп атрымліваў. Віп ак зрабілі, нават не прасіў.
Доп вэрыфікацый не было зусім. Пасля рэгі прайшоў і ўсё. Бонусы ўключаны. Я там плюсавы. Хз як гэта працуе
Калі пінко было, гэта ўвогуле пзд быў, як зае%6лі гэтыя тэх працы. Маглі па 4 разы на дзень іх рабіць, чат у тг ад гульцоў гарэў агнём
@dimakulakov на sykaaa у мяне такое ў Lucky Piggies 2 ад Amatic было, потым налічыўся баланс
@dimakulakov не, не было. Я ў буй не катаю, пару гадоў таму сам там заблакаваўся. Хоць цябе выдатна разумею. У іншых казіно была падобная сітуацыя.
@bugulma83 спецыяльна зараз праверыў, усё нармальна працуе, паспрабуй вінні выключыць, можа з-за яго
@dimakulakov было,но тока ў іншым казіно, у выніку нічога не налічылі, сказалі былі багі і г.д, кароче выправілі за дзверы.
@dimakulakov не так даўно ў Rio было, слот завіс, пры абнаўленні нічога не мянялася, прычым завіс у бонуску на папярэднім спіне, у выніку прыкладна праз паўгадзіны бабкі ўпалі на баланс
@robingood скаргу трэба было напісаць
@pokerface Прывітанне, бро! Толькі ў прынцыпе тыдзень таму ў спаме ад буя было пісьмо, там 20 фрых бездепа, але я яго прапусціў, але сам факт прысутнасці бездепа ад буя – гэта нешта з разраду незвычайнага…)
@nikolay_ за якія заслугі яны ўвогуле бездепы даюць? У жніўні актыўна гуляў у іх, роўна 0 бездэпаў убачыў, акрамя нядзельных
@nikolay_ табе, Нікалай, звычайна нічога не выпадае з фрыспінаў у буй. Альбо зусім капэйкі. Тут упала ці таксама мрак?!
bettingonawin учора як напісаў ім пра вывад на пошту, так ніхто і не адказаў… Гляджу – пашпарт РФ. адабралі, а адрасная даведка на разглядзе… Чакаюць, паходу, пакуль у яе тэрмін не скончыцца…
ЗЫ. Я іх ізморам вазьму, яны адхіляюць вывад, а я ствараю новы яшчэ большы…) А калі сур’ёзна, што-то я ўжо дэпаць туды 20 не хачу, пахне простым нагібальніцтвам на дэп…
@sinaloa Прывiтанне, так, я іх пратэрмінаваў, яны там згарэлі, мне адзін раз за ўвесь час у буі з фрых далі бонус, там што-то каля 3-4к а ў выніку на бонусным заставалі 1500, астатняе спісалі, мне адразу такія бонусы псуюць гульнявую ауру… Занадта ў іх сумная бонусная аура + афармленне (цяпер памянялі) а так рэальна безнадзея буева…
@shurup1k так, справа была ў браўзеры, зараз усё нармальна
@shurup1k
звычайна за неактыў і на др