Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,095 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сука, такая досада, усё мог уявіць, але найменш я чакаў, што Эвертон воўкам не заб’е… У гэтым оз. быў больш упэўнены чым у іншых… 23 кеф зруйнавалі…
@olvlav на др 100% бонус толькі давалі, за неактыў таксама нічога не атрымліваў
@nikolay_ Эвертан не апраўдаў надзей, хоць англійскі чэмпік заўсёды так, то лідэры не могуць забіць, то аўтсайдары перамагаюць лідэраў)
@robingood Джэк Грыліш цяпер у арэндзе з Манчестер Сити ў арэндзе ў Эвертона. Ён там заводзіў атакі.
@shurup1k
Усё прыйшло, сказалі, што праблемы з боку правайдэра
Даўно гуляю ў гэтым Буй казіно і ні разу бездеп нават не даслалі(
@robingood іріскі асабліва не цэняць КЛ, як і многія іншыя. Таму цвёрдую аснову рэдка выставляюць
@amernmes можна напісаць у падтрымку і ўручную налічаць🤔
@bugulma83
бягуць і падаюць) мне заўсёды нейкую хню адказваюць, маўляў, глядзіце актуальныя бонусы ў раздзеле бонусаў
У каго-небудзь ёсць промо на казіно КУШ?
@nikolay_ Прывітаю, Мікалай!✋️ І не кажы, бро, гэты дзень трэба запомніць і адзначыць у календары, не важна, каб снег не выпаў ))) вельмі дзіўна, сам упершыню атрымаў ад іх.
@nikolay_ гэтыя промікі з тг лудана і іншых стрymераў таксама з нядзельных фрыспінаў раней 1,5к быў макс вывад, але нядаўна я ахуел – як бы бонус выпаў у нядзельных фрыспінах, там нешта за 1к дало, яны, мля, спісалі да 450р )) не адыграў хз можа і выводтс іх панізілі да 450р )) нядаўна трапілася на вочы скарга па гэтым пытанні з фрыспінаў – чел занёс, хз як гэта атрымалася, які слот і стаўка была ў 28к, у выніку спісалі да 450р ))) знайду – кіну для прыколу.
З стаўкай – так, непрыемна, бро, разумею цябе, калі адно падзея не даязджае або каэф і стаўка добрыя. Поспехаў у будучых даездаў, бро! 👍🤞
@pokerface Дзякуй братка! Заўсёды ўзаемна! Так стаўкі нешта не радуць, забыў калі каэфы нарм бачў, ну нічога неўзабаве НХЛ, будзем нагібаць бука!))
Нядаўна зайшоў у Буй і бездэп. 50 фрыспінаў знайшоў) але як заўсёды з гэтымі вэйджарамі нічога не атрымалася адыграць ((( правярайце л\к, можа таксама знойдзеце…
@alex777pletnev няма,толькі дэпазіт бонусы)
@robingood та ж ерунда) абаротаў і дэпазітаў поўна, а бонусаў няма і не было) вырашыў напісаць у чат, кажуць, што на дадзены момант для майго акаўнта няма бездепаў🤗
@jimyk55 атрымліваецца індывідуальна даюць такія спіны
Мне ўвогуле ў буе бонусы адключылі, спытаў за што, яны кажуць, што не можам на гэта адказаць))))
@bugulma83 ага налічаць, потым дагоняць і яшчэ налічаць🤣🤣🤣
@alex_shadyне-не, заходзь сюды бліжэй да выходных. І Але і гэта не дакладна.
@alex_shady
Дык яны кожны дзень бываюць. Толькі там ліміт за хвіліну Максімум
@arthur89 у тг да хрен паспяваеш ) 50 актывацый, калі толькі рандомна адразу лічбу ўгадаць, упісаць.
@pokerface там не цэлы промік што ль скідаюць, падбіраць трэба?
Хто-небудзь разгадваў Бонс?
У рио ў слотоманіі пакуль на 6-м месцы хз, ці вытрымаю – яшчэ 4 гадзіны да канца, прыз пакуль 2000ср