Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,551 Адказ
|
610,146 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@glassman
ахахаха нават каты нервова куряць у баку
@sinaloa на скрыне макс вывад глянь)
@olvlav каты салому кураць паходу) Менавіта таму яны такія чучала ў множным родзе. 😂
@sergojojo
Актываваўся, а няма ў бонусах, пару разоў ужо абнавіў, нічога, нейкая фігня 🤔
@glassman та відаць хайролераў не асабліва шануюць…) а можа таму там так і грае, калі б яшчэ нармальныя бонусы былі, іх бы адразу разарвалі, а ў іншых куча розных бонусаў, вось толькі ніфіга не грае, хз, прыкол у тым, што, як пра вывад напісаў, адразу цішыня ніхто не адказвае…
@nikolay_ хз, мне фрыхі 7 баксаў далі, зліў, не заўважыў нейкай асаблівай гульні
@glassman 40х вэйджар – гэта, канечне, жорстка
@dimakulakov А паспрабуйце яшчэ раз увесці код. Што будзе напісана? У падтрымку пішыце. Толькі не на сайце, а ў тг, там хутка адказваюць.
@lynoleym1 Мне ў Пошах на дэ́п бонусы даюць і з вэйджарам х60🤣Вось думаю, калі будуць на х100 вэйджар🤣🤭
@lana888 ахахахахха, мяне цікавіць, ці хто-небудзь гэтыя 60х адыгрываў, я максімум 35х адыгрываў некалькі разоў
@lynoleym1 х50 неаднойчы адыгрываў у пінапе
@lynoleym1 Галоўнае, каб макс выйгрыш быў не х10, як тут у краме на Пошэй. 🤭Мяне гэта больш бянтэжыць, чым вагер х30.
@glassman Гэта ты не тыя слоты круціў…)
@glassman Пінап, так і называецца казіно? Блакіруюць Расію?
@nikolay_ я ўжо там зліў,і спакойны)нічога не трэба выводзіць і нервы цэлыя)
@lana888 я часам на джэтон скарджуся на 35x вэйджар, а тут 60x. Які ж жах
@glassman як жа пинап не любіць сваіх гульцоў)
@olvlav даюць выводзіць у крыпце, толькі вось трэба 1x адыграць баланс
@robingood яны так і не адказалі на пошту наконт выводу, а на сайце таксама нікога, ну я зліваць не буду, няхай будуць, можа што зьменіцца, 100 ніколі не перашкодзіць, толькі б не як у адзін бет…)
@lana888 у мяне ў х вэйджэр 40х,в джой 30х а вось у бонсе і рамене таксама па 60х)
@lana888 у іх быў рэбрэндынг, цяпер яны Пінко, не блакіруюць
@lana888 Калі яны былі Пінапам, казік часта сыходзіў на тэхработы, але гуляў не блага ў параўнанні з пошамі і роялямі, але яны не любяць, калі ў іх выйграюць, або проста плюсавым па графіку адрубляюць усе бонусы, я трапляў пад дап верыфікацыю, гэта горш за котак і буя, там 2 з лішнім месяца раз у тыдзень патрабавалі розныя докі, нават дамовы з мабільным, карацей 7 кругоў пекла пасля чаго рахунак размарозілі, але бонусы адключылі, я там адвігрываў па 500к у PG софт… эх, быў час…
@robingood так, вейджары ў іх даволі вялікія.. ад 40 ідуць на фс і іншыя бонусы
@glassman ахаха, депні 1000, выведзі 10, гэта самая топавая прапанова, якую я бачыў