Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,613 Адказаў
|
612,718 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Буй 25рдаў следам бонуска там жа 75р зліта. Винити 340р таксама зліта
У буя новае афармленне ў стылі грыбнога трыпу?
У абодвух па 250р дало, у винити фрихи па 80р былі, зліта
@nikolay_ага таксама сёння ўбачыў, ну не ведаю, мне падабаецца новае афармленне сайта.
Добрай раніцы, хлопцы калі ў каго ёсць скрын з умовамі нядзельных 10фс винити, падзяліцеся, калі ласка
@pavel37ru там х1 канвертацыя вейджэр х50
@opasno388 канвертаця х5, вэйджар 50 я і сам ведаю, справа трохі іншая і патрэбны менавіта скрыншот
Усім дабра, падкажыце ў гэтым винити казіно ёсць код для рэгістрацыі?? Ці можа спасылка для рэгі, каб атрымаць бездеп?
@pavel37ru навошта скрыншот, не магу зразумець, ды і паміж прома павінен быць дэпазіт)
@aslanbeko проста рэгайся і ўсё
@pavel37ru у мяне ён актываваны, вось што пасля актывацыі
мабіць дапаможа што-небудзь, але ўлічы, там у кожным паку свой унікальны айдзі спінаў
@aslanbeko там вельмі многа чаго можна атрымаць, стукай у асабісты – скіну падрабязна
@robingood ды якаясьці херня, там 10 фс па 80р, ну ў мяне 11 за пракачку што ці. Спіны даюць 23000, і залічылі 430р , нармальна ўвогуле? 😃
@dangeraut дзякуй, у мяне таксама так было прапісана, але скрыншот не рабіў)
@pavel37ru калі 11, то так – ты пракачаў гэтую функцыю, а па балансе – у падтрымку
@pavel37ru паспрабаваў я гэтае убожаства, аднак. Таксама са спінаў дало каля 800 рублёў, а налічылі 430. Я ім нават скрыншот скінуў, дзе паказана мая сума выйгрышу ў асобным акне і налічэнне тых 430 рублёў. Ля, я толькі што зразумеў, што канвертацыя х1. Трэба было зусім не гуляць іх.
@dangeraut так выдаюць што 430р гэта ліміт ахаха, а ў мяне гэта не было пазначана як вышэй на скрыне
@pavel37ruстандартны буй з такімі ж умовамі
@pavel37ru 430р гэта ліміт па спінам што ці ліміт на выйгрыш??
а я хацеў качаць да 3 дэпaў там 50 спінаў па 80р
@dangeraut атрымліваецца так ці баг у іх. Яны мне адпісьлі, маўляў вам правільная сума прыйшла. Я далей не стаў спрачацца з імі.
@dangeraut як яны кажуць да. Мне скінулі скрын там у ўмовах гэтых фс указана што выйгрыш макс 430р, але стаўка прыписана 8р , а не 80
JQ3D7ZZXF6JRE рамен стаўка без рызыкі 2500
@pavel37ru паспрабуй адмываць па выніку паглядзеш, можа і прайдзе
@dangeraut так а сэнс? 430рублёў на бонусны баланс упала толькі
Падаў скаргу, а там паглядзім
@pavel37ruякі сэнс у скаргі, калі ў іх такія ўмовы бонуса? Гэта ж як буй