Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,613 Адказаў
|
612,541 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misterprizident1 так гэта адна сетка.
@misterprizident1 прывітанне. Але ў іх гэтыя ўмовы спачатку нідзе нават не прапісаны. Яму ўжо пазней у чаце так адказалі, як я зразумеў. А я б, калі б ведаў, наогул бы нават не стаў іх катаць. Яшчэ і з канвертацыяй х1 пазней паглядзеў. 😂 буй – дно, гэта таксама днішча)
@sinaloaТак, я туды дэпіць нават не стаў – за першы дэп вагер х50 макс канверт х5 нахрэн такое шчасце
@misterprizident1 жэсць, умовы на дэпазіт – гэта ўвогуле) Відаць, у іх усё плачэўна.
@pavel37ru там у ўмовах прапісана, што максімальны выйгрыш з фрыспінаў 430р і канвертацыя х1, нізкая шарага буевская
Спіны былі па 80р,далі цэлых 24р. Дык навошта я больш зайду туды з такімі ўмовамі і абмежаваннямі
@ewgen99 здароў. Нічоси, ты прашарэны, знайшоў) Я не здагадваўся туды націснуць, але там яшчэ стаўка 8 рублёў на тваім скрыншоце, што дзіўна. Ты заўважыў гэта?
@ewgen99 спіны па 8р, а па факце па 80, я ў умовах толькі канвертацыю бачыў ))
Ну гэта сапраўды поўны бред, навошта тады рабіць такую стаўку 😃
@sinaloa прывітанне, так тут не трэба быць прашарэнным ,жмі “i” – гэта інфармацыя пра бонус у любым казіно) са стаўкай баг, ды і само казіно баг – правайдэраў – нуль
@ewgen99 да я ўгараю так) Не, дзякуй! У ўстановы такога роду, а менавіта ў гэтае казіно я больш не хачу вяртацца. Казіно- баг. Добра сказана.
@sinaloaказіно баг казіно макс вагер добрыя назвы🤭
@ewgen99 не ну гэта рэальна бред, трэба будзе глянуць за 1 дэпазіт, мне яшчэ 3 дні павінны налічваць па 20 спінаў што там
І так водгук – зарэгістраваўся ў гэтым казіно далі бездэп сёння 10 спінаў па 80 рублёў дало 340 рублёў макс вывад х1, у чаце спытаў ці можна з адыгранных нагуляць яшчэ сказалі так нагуляў, далей паставіў на вывад папрасілі прайсці верифікацыю прайшоў потым папрасілі прайсці верифікацыю piastrix прайшоў верифікацыю – дэпазіт не рабіў – вынік вывялі з бездэпа
@misterprizident1 Ну, там такія ўмовы, бо балансы падзеленыя, яго заўсёды можна адмяніць. Але нават так, згодзен, што празмерна вялікі вэйджар і жабрацкі кешаўт. Цяпер практычна ўсюды бонусы не вельмі, на самай справе. Даўно ўсюды закручваюць гайкі, сукі(
@oktan ты пра якое казіно, пра буй?
@robingood не Winity
У Booi гэтыя жабракі 10 фс далі, а толку… Не магу ў грэбаны слот зайсці – выкідвае на аўтарызацыю 😏 Пасля абнаўлення сайта шляпа стала поўная….
@bugulma83.У іх па ўсёй сетцы такая праблема.
@akop591У WINITY ўсё норм, а booi моросіць жорстка….
Вось такая хрэнь пасля націску ў паведамленні на назву слота 😏
хлопцы, бясплатна ж хоць нешта даюць) а вы і гэтаму не рады)
@h00ya такое бясплатнае, якое ў асноўным нуль дае, і задарма не патрэбна… Плюсам да ўсяго, што сайты жорстка тармазяць….
jetton у каго былі дэпы
6JETS
Паходу завалілі паведамленнямі, што нават усе аператары заняты 😏 Гэта падтрымка Booi….
@ewgen99.Макс він 1200 рублёў было і імгненна з’еў )