Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface промакод XPWk2P2L
Мяне ў снэчце з ака выкінула і ўвайсці назад не магу, нейкі крынж
@ewgen99актываваўся, толькі нічога не дало😄
Відаць спіны цяпер даюць толькі там, дзе былі дэпы
@diggidondon норм, яшчэ працуе, спс
RRM9YIMN
10fs Jetton
1 актывацыя
@opasno388 Дзе яны павінны з’явіцца?
@misterprizident1 І дэпаў хопае, і ўсё роўна нічога не даюць. Сёння вось раздача ідзе, а ў Пошах, як заўсёды, нічога. Ладна хто не дэпае, але калі дэпаў там уже за ўвесь час 5кк – хоць бы па пятніцах скідалі б нейкі бонус на рахунак. 😶🌫
@lana888нічо сё ты падэпаваць
@misterprizident1 Я ўвогуле даведалася пра розныя каналы, форумы, дзе бываюць бонусы літаральна год таму. А да таго каля 10 гадоў гуляла толькі на свае дэпазіты.
@misterprizident1 Адбіў 50 у Юбетсе , але сюка патрэбен дэпазіт 25 , вось толькі хто-то пісаў што , нібыта для РФ зачыненая шарашкіна кантора ?
@diggidondon дзякуй, узяла
@pokerface праз люстэрка заходжу без ніякіх віні, усё нармальна працуе з мабільнага інэта
Сёння пятніца, можа фрыбет будзе на лігу ставак. Штосьці нідзе сёння не шанцуе)
І на 500 даслалі снатч і і вілдэ актываваў, толькі так жа гульня не загружалася, зараз увогуле ўвайсці не магу хз, можа наплыў, трэба крыху пачакаць.
@olvlav Дык я з платным віні 15 краін перапытаў, бесталку – і тыя краіны, якія піша сапп, усё роўна не працуюць. Ну і праца сапа па лісточку – нічога новага.
@cloudarchi1 ты прав, бро, падкажы дзе праксі купляеш або вини які, а то я набіў балiк у гэтым казіку з бебра, вини мяне адбрылі (у гэтага вини 10р платны перыяд, паходу яго ўжо заюзалі, хоць у мяне ключ быў)…печальна, канешне доўга набіваў
У прагматик не варыянт зайсці там ?) паспрабаваў усе рэгіёны ввини
@maliteg
да, канешне, толькі шаблоны кідаюць
ну сказалі заменяць слот
@feverishда хз раней выводзілі цяпер не ведаю як
@maliteg што такое дешыфравальнік? Я вось сапраўды часта ў іх, асабліва раней гуляў, але што гэта – зразумець не магу. Пастаянна пішуць пра яго. Растлумачце)?
@ident так, да, я толькі што даведаўся, што бебра папулярны і вылазіць з першых на Яндэксе, думаю казік не скамiць
@lian0603 прагмат увогуле не дае там, чыста маё меркаванне. У пг пакуль сяджу, там хоць што-небудзь ёсць.
@rokkito можа VPN сляцеў на нейкі час або перастаў працаваць, і таму не грузiў нармальна )) хаця чаго гадаць )) запрацавала і славна
@cloudarchi1 адкрыю табе сакрэт,если ў казіно працуе сістэма выяўлення мультырахункаў – табе вэпээны не дапамогуць,яны паляць не толькі па IP ,але і па абсталяванні. Патрэбна іншая прылада: тэлефон,камп , ноўт