Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,770 Адказаў
|
619,524 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@maltsevic
Не, у мяне нідзе няма
@maltsevic індывідуальна гэта
@mrmelon
Прапіска ў пашпарце таксама павінна катіць, адрасная даведка з Госуслуг
У каго ёсць магчымасць выручыць? У казіку занёс з бездэпу, трэба зрабіць дэп для вываду, а грошы ў мяне будуць толькі 1-га. Прыблізна касар патрэбен (гледзячы якім метадам дэпіць). З вываду скіну 2к. Калі раптам не вывесяць, то 1-га ў любым выпадку 2к закіну. Калі хто-небудзь гатовы – пішыце ў лс, любыя пруфы прадастаўлю
@maltsevic Якое казіно? Чаму могуць не выплаціць?
@lana888 1GO казік ад роялаў. Ну, хутчэй за ўсё вывядуць, але паколькі я з ім яшчэ спраў не меў, лічу ўсе варыянты магчымымі і проста кажу, што ў любым выпадку аддам 2к не пазней за 1 верасня, як бы там ні было.
@maltsevic
А які бездэп там знайшоў?
промакод 1000 руб на баланс з вэйджэрам x20 быў
@maltsevic вывядуць,сам выводзіў адтуль з такога ж праміка.
@robingood гэта добра, засталося цяпер толькі на дэп знайсьці)
@maltsevic чыкай, 1 верасня ўжо не так далёка, 1000 зэканоміш)))))))
@svsiti ну калі не знойдзецца добры самарыцянін, то, відаць, так і давядзецца паступіць)
@maltsevic
Калі ты выйграў з прома ў роялах і ў цябе просяць дэпазіт, то там патрэбны не мінімальны, а роўны бонусу. Напрыклад выйграў з прома 10к, трэба 10к депнуць, адкруціць 30к і толькі потым можна выводзіць.
Slot bunny чуў хто пра гэта казіно? Прышло на пашту, зарэгістраваўся, за рэгу далі 120 баксаў, адмыў, макс вывад 50 баксаў хз докі загрузiў чакаю. Ліст яшчэ прыйшоў 120% за дэп +50 спінаў без правіл без вэйджэра без макс кэшаўту цікава
@misterprizident1 1х вагер напісана толькі
За рэгу, які х30 вэйджар, 3 гадзіны, напэўна, адкручваў – у аднаго правайдэра толькі можна, я ў адным слоце адкруціў
@misterprizident1 рабіў акаўнт не адмыў пошту заспамілі
@misha55 а калі перад атрыманнем прома дэпнуць мінімалку, яны ўсё роўна потым просяць дэпазіт у выпадку адыгрышу?
@q3arena1991 ты прама ў падтрымцы ўдакладняй што трэба зрабіць там бывала для вываду мін дэп + на яго х3 круціць прасілі а бывала і ўносіць суму вываду і аналагічна х3 круціць
@misterprizident1 бро а можна спасылку ?
@q3arena1991
Галоўнае праяўляць актыўнасць, гуляць на свае, а не тупа прома юзаць.
Зараз мне здаецца, што нават дэп паміж прома не праканае і ўсё роўна папросяць задэпіць. Умовы ўсё больш і больш ужорстчваюць. Некаторыя бездэпы, каб актываваць, трэба задэпіць 20к, інакш прома не актывуецца.
Здаецца, толькі па 1к гэтыя засталіся, якія дэпав на 20к не патрабуюць, але могуць пры вывадзе з яго папрасіць дэп роўны бонусу. Карацей тут лепш на бонусы не гуляць і стаўкі таксама не рабіць, інакш гемара не абыдзешся.
@misha55 да было б яшчэ на што праявіць актыўнасць)) хацелася гэтае прома ўзяць, памыліць трохі, цяпер жаданне знікла
Добрай 🌙 Прабачце мяне, калі ласка, проста чалавеку Робін нік нагадайце, калі ласка, ігнаруе…. Прабачце мяне, калі ласка!
Выйдзе на сувязь …
@svsiti таксама не разумею, куды спяшацца, калі першае ўжо заўтра.