Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,781 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@slon975 то бок яны глядзяць, дзе ты там кукі нагуляў?😀
Хто вериф прайшоў і выплату ўжо атрымаў у гэтым казіно,што загружалі для верыфікацыі?
што там, перасталі бонус даваць?ужо тры аккі зарэгіўся і цішыня
@x10000
аха. ну да, тыпа таго))
@cloudarchi1 фрыспіны пры рэгістрацыі выдаюцца. Проста камусьці па-першае выдалі ў sugar rush, а потым сталі выдаваць у sugar rush 1000!!!
@GODWELES888 не падкажыце , яшчэ працуе?)
@x10000
Працуе але праз раз,зараз з 4-га разу толькі спіны далі,я хз што яны там паляць
@slon975 у выніку праверыла таксама, даў😉
@slon975 паляць яны будуць,калі на вывад паставіш,а зараз гуляй на здароўе
@ewgen99 таксама так думаю нават актываваць не стаў потым вывад завернуць і ўсё
Хлопцы, з РФ, што загружалі для верыфікацыі?
Ева просіць мяне загрузіць нацыянальны дакумент, які пацвярджае асобу, але мой пашпарт яе не задавальняе.
Вадзіцельскае пасведчанне таксама не прымаюць.
Ці яны зачынілі лавочку… і ўзяліся жорстка за праверку
Карочэ зліта і ладна рад за тых хоць хтосьці што ўхапіў)
@hgsdtv пішы яшчэ раз у чат, паспрабуй растлумачыць ім сітуацыю.
@sinaloa пішу і пішу..спачатку па крузе хадзілі, я спрабавала пераканаць, што мой пашпарт гэта і ёсць нацыянальнае пасведчанне асобы, а яна ні ў якую. У выніку стварыла нейкі запыт. Зноў чакаю.
Увесь провайдэр Прагмат перастаў там загружацца. Няўжо пайшлі на экстрэмныя крокі і вырубілі ўвесь пров ?
@rokkito толькі што з Прагмата выйшла
@rokkitok на ўсякі выпадак праверыла яшчэ раз пасля твайго паведамлення , усё нармальна зайшло 🙂
@x10000 Странна, у Хроме ўсё нармальна было і раптам перастаў працаваць менавіта прагмат – да паловы загружаўся слот і цішыня, зьмяніў браўзер на Оперу і ўсё запрацавала. Што за такі баг злавіў
@hgsdtv можа нейкі ўпёрты аператар трапіўся, такое бывае. Лепш трапіць да іншага.
@sinaloa яшчэ б ведаць, як на іншага трапіць))
Раз 15 загрузіла фота. Паглядзім, што будзе.
Пакуль загружала падняла да 700 баксаў, і купіла бонус у адным слоце… і выйшла… Я не ўдачлівая на абуз… але раптам))
@rokkito у мяне таксама перастала заходзіць у слоты ад прагматик
@hgsdtvу нармальным казіно гэта ўсё хутка бачна і потым усё абнуляюць. Ну дай бог тут пракаціць
@misterprizident1 ну хай абнуляць… Не заблакавалі б..а то яшчэ верыфікацыю не прайшла
odinbet спіны без вэйджэра?
@sany45 Так.