Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,097 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pamujiek нехай табе вернецца як мінімум у 10 разоў больш , а ў яго наадварот!
@nikolay_ раніцай таксама зарэгістраваўся ў гэтым казіно са Спайсі, пішу ў падтрымку- маўляў налічыце фрыспіны 30 штук. Адказваюць- акцыя скончылася, чакайце новых, хутка будуць. Я кліент зачыніў, думаю фіг з імі. Пасля твайго паведамлення зайшоў зноў, але там ужо таксама 50 фс вісяць. Пакуль мые іх.
@GODWELES888 нічога падобнага, у чаце даведаўся, у якіх слотах можна адыгрываць. Скінулі спасылку на спіс з 950 слотаў.
Зарэгістраваўся, чота не далі фрыхі
усе заабузілі
@sinaloa а код пры рэгістрацыі які то ўводзіў? зарэгістраваўся не фіга няма , можа трэба код якісьці пры рэгістрацыі ??????
@loud без кода,за рэгу налічваўся бонус аўтаматам
@vitaldeluxe ну значыць усё, акцыя скончылася , можа дадуць пазней як вось далі камусьці пазней пасля рэгістрацыі
![]()
Медыя ад удзельніка@loud пазней пасля рэгістрацыі гэта далі ўжо другі бонус людзям)
ўжо хочуць тыпа дэпазіт 20 долараў і вейджэр 3 пры вывадзе.
@vitaldeluxe мммм ясна , дзякуй зразумеў
@sinaloa так, я вось мін 5 таму ў пнг у нейкі слот зайшла, праверыла, усё 🧽 мыецца
@x10000 праз Нідэрланды зайшоў, далі фрыкі)
@glassman тая ж фігня
таксама зарэгістраваўся, бонусу няма, чакаю адказу ў чаце
@pamujiek трэба тэму стварыць і там злосных неплацельшчыкаў на ўсеагульнае паказванне выкладваць, вось тады будзе якісь толк, людзі будуць бачыць іх
@x10000 паходзе ніхто нічога не вывеў адтуль )
Я ВЫВЕЎ 30 БЕЗ ДЭПА-ПРЫЧЫМ ВЭЙДЖЕР СЛЯЦЕЎ І ВЫВАД БЫЎ ДАСТУПНЫ
Забудзьце )
@misterprizident1 прывітанне бацька, ну што ты таксама напэўна абузіш як і гэтыя хлопцы туту нейкі 2up?
@akop591 ну і правільна, ніхера там рэгіцца. час траціць
@slotoblud
што адказалі?
@slon975 ты яшчэ не рэгіўся?
@olegpetkin
зарэгістраваўся каля двух гадзін таму, але бонуса няма