Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,037 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@svsiti Дзякуй, але я проста рабіў пробны заезд. Невялікія вывады. Не змагу аддзячыць, прабач. Хлопцы, ідзіце па маіх ступах.
Я вагер адмыў і паставіў на вывад, а потым у чат напісаць. Чат адэкватны і заўсёды ідзе насустрач. Маўляў, я паставіў на вывад, вы не паглядзіце! Вывялі на працягу 0-1 хвіліны. Выводзіў на ТРЦ(BEP-20) Скрыншоты далучаю, не судзіце строга)
@vitaldeluxe таксама самае. За ўсе спіны толькі 1 раз сыграла, нават смешна нейкім чынам у Рыбака такое бачыць)
@ginger777 сам уцяміў, ключавое слова ”заўсёды так – калі ставлю на вывад” Гэта на колькі трэба быць кашачым фанатам, каб кожны раз пры вывадзе цярпець паўторныя прыніжэнні з верыфікацыяй…
ЗЫ. А можа яму проста падабаецца пазіраваць…
@nikolay_Ніколай, ты правы, але гэта гавно ідзе супраць усіх нас
Я з апошняга рэлізу Нетент
@saaha88, ну хутчэй за ўсё з-за вялікай сумы) Лепш табе спыніцца
@dinam1tka з якой краіны заходзіце? Ні ў адзін слот не пускае
Betico каляндар 10 спінаў le viking стаўка 0.20$ дэпаў не было
trustdice.win
@nikolay_вот на таких и из-за таких людей онлайн помыйкі нажываюцца і існуюць
@amernmes тады рабі дэпазіт! Паспяхова адмыць і вывесці шмат
@svsiti ужо скончылася акцыя 🤣
@comiings заходзіла з Ірландыі, але ўжо не працуе, так што не парся ))
@x10000 цікава,што ніхто не напісаў, што вывелі адтуль)
@x10000 гадзіну-паўтара назад браў яшчэ фрыспіны.
@x10000 значыць новая пачалася, ужо 50 фрыспінаў у тым жа слоце, па 0.20$ пасля некалькіх спроб, я кінуў гэтую затэю…
@nikolay_.Добры дзень туды толькі крыптай можна дэпіць ?
@nikolay_ гэты бонус таксама без промакода налічваецца за регу?
P.S Калек,уже разабраўся сам з бонусам, можаш не адказваць.
@nikolay_ хах)) хутка яны вырашылі аднавіць 😅 ну хоць у цябе больш шанцаў на занос з’явілася
@vitaldeluxe стоп як не напісаў , пісаў жа адзін са скрыншотамі ) што спрабаваў і чат адэкватны , вывелі 13 бачоў прычым без депа як я зразумела , ці гэта разве не тое казіно ён скідаў? Зараз пагляджу які пост
пост 90442
вейджер толькі ў тым жа слоце. у іншых нельга.
@nikolay_ зашла паглядзець на рахунак , і сапраўды мне праз некаторы час яны налічылі 50 фрыспінаў, толькі даў ён столькі, што не адмоеш 😆 ды яшчэ і на другім спіне
@GODWELES888 а вось гэта ўжо дрэнная навіна, шанцы на поспех зменшыліся ў сто разоў 😅
Увогуле, хлопцы, пра таго, пра каго я ўчора пісаў, які ўзяў тут у мяне ў доўг грошы для выводу з казіка і загасіўся, нік у яго Skwidward13. Не майце з ім ніякіх спраў. Хацелася дапамагчы па-чалавечы, але адразу ведаў, што гэта не варта.
@x10000 праўду кажаш) а я не бачыла гэты пост,не звярнула ўвагі