Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,097 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@slon975 шкада. значыць і не будзем спрабаваць. ды і часу няма
Мне гэты казік 2 up учора насыпалі спіны 0.5$ . Не перажывайце, калі каму не далі гэты бонус. Шмат не страцілі.
@slon975 налічылі 30 фрыспінаў па 20 цэнтаў
@GODWELES888 я зусім не разумею гэтых вымагальнікаў, деп 20 яшчэ і пракруці х3 ад депа, пры максімалцы з бонуса ў 80$? Мне цікава хто-небудзь задумваўся, раптам падчас адыгрышу х3 зловіцца занос, раптам? Усё прощай кеш? Мне такія адказы саппорта, нагадваюць напярстачнікаў у 90-я… Лішь бы затягнуць у гульню, а па факце яны абавязаны зрабіць вывад адразу пасля депа, вывесці менавіта суму якую ты ўжо адыграў, на дэпазіт ты можаш гуляць далей, а тое што трэба ўносіць деп 20 пракручваць х3 для выводу 80 -100$ Гэта загадзя прайгрышная справа, бо гулец ужо ўсё адыграў і пасля дэпазіту, у нармальных заведзеннях выводзяць адразу максімалку па бонусу, а адыгрываць х3 прымушаюць скамЫ!
салют камрады проста інфа казіно х вывад на пиастрикс 6ч не апрацавана вывад на крыпту 6 не апрацавана вывад на карту 6 часов не апрацавана…
адмяніў усё зліў устрымайцеся класть туды да лепшых часоў нейкія качэлі да гэтага вывад максімум 10 мінут на любыя рэквізіты…
@dangeraut маладзец, на тое і разлік быў
@dangeraut Таксама выплату ўжо 12 гадзін чакаю з рахунку, зліваць не планую, фіг ім
@kapam6ahttp круціў там выключна з-за хуткіх выплат
@dangeraut учора хлопец адзін ( з форуму ) казаў, што ў Раменах таксама мараззяць на піастру, ужо ідзе 3-я суткі, спасылаюцца на дадатковую праверку, падаецца ўся сетка х-й пачала займацца
@ginger777 ужо тыдзень 2 у іх такая петрушка. На ўсіх казіках сеткі пайшло
@cobra93 тады зразумела, гляджу і апошнія коды зніклі, думаў яшчэ дэпнуць пад кешбэк у бонс)
@ginger777 а ў іх гэта ўсё адначасова пачалося кшталту) І актыўнасць у тг знікла, і з вывадамі мутняк. Але што цікава, у англамоўных каналах постяць нешта
@dangeraut яшчэ і 5 працэнтаў камісія. мне нібыта бонусы адключылі па ўсёй сетцы – пайшоў, я перастаў там гуляць
@olegpetkin таксама самае, хоць яны мне падабаліся, бо я там не была ў мінусе 😄
@olegpetkin У гэтай сетцы без бонусаў увогуле няма чаго рабіць😁Хоць і з іх вейджарам х40…🤦♀️Ніначы адмыеш)))))І бездэпы не даюць, калі ты туды не зліў дофіга….Увогуле шляпа😁
JACKPOTBLAZEXJJEPLGXOX5KXY x апошняе
@dinam1tka
на джой ёсць?
@olegpetkinпрывітанне, не
@misterprizident1 маладзец, а што робіш? куды б дэпнуць пад добры бонус
@galy1959 я любіў браць стаўку без рызыкі
@dinam1tka дзякуй забраў бонус
@olegpetkin хз паставіў стаўку, бет максимус, можа чекну – за дэп 20 прапануюць 300 фс без вэйджэра
Хлопцы што з казіно 2 Up? Зарэгістраваўся піша што бонус скончыўся. Але на сайце спуси бонус актыўны. Апаздняў ?
@god так акцыя скончылася, сказалі ў саппорце…
Хто-небудзь паспеў вывесці з 2up ?