Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,195 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я на валберис уносіў, потым на сбер, калі трэба) гэта вам на заўвагу.
@seregabroyt а тут пры хайроле ( а па 500р за стаўку гэта ён і ёсць) два варыянты заўсёды, альбо ты вельмі забяспечаны чувак і для цябе гэта проста схапіць адрэналін, альбо ж ты ўся ў крэдытах і даўгах з усімі суправаджаючымі “плюшкамі”. Гэта, канечне, капітан-відавочныя)) высновы, але гэта так.
luckyfox
SPIN10
@diggidondon ну і выдатна з вывадам. Галоўнае, што ўсё добра скончылася )
@afterafterfly Выхадзіць так) Ну што ведала, тое і сказала, хлусіць не буду
@ginger777 есть еще третий вариант: до этого словил хороший занос и на куражах сорвало голову, решил поиграть по хайроллу
@john_win дзякуй, актывавала
@cobra93
Адкрою табе таямніцу, можна было ўсім адным паведамленнем адказаць , а не кожнаму паасобку, мы ўсе разумеем, навошта гэта , але не трэба даводзіць да адкрытага флуду 😉
@seregabroyt Заўсёды хацелася падзяліцца, але не атрымалася, прывітанне Ніца, потым прывітанне Куба, сустракай Багамы, упругія мулаткі і рэстараны…
ЗЫ. А так без рофла, віншую, канечне!
Усім прывітанне , хто нібудзь рабіў пакупкі ў краме ? Зрабіў пакупку ужо прайшло больш за 48 гадзін а дагэтуль не апрацавана
@aslanbeko такое бывала, пішы ў тп падтрымкі крамы.
@caddet а адсыгроўка ў тым жа слоце? нешта я забыў пра гэту сетку, гэта тыпу америка 777 і астатнія?
@aslanbeko выдача бонуса на працягу 48 гадзін. напішы ў тэлеграм падтрымку, яны накіруюць запыт у казіно паўторна.
@kerv7373 ужо напісаў ніхто не адказвае
@ayoop2517 у мяне паведамленні на мадэрацыі былі, апублікаваліся разам, пісала то я ў розны час)
У мяне ўсё хутка прыходзіла
@aslanbeko а ты хочаш каб там імгненна адказвалі? Увогуле ўсе запыты апрацоўваюцца ў парадку чаргі, не хвалюйся, адказаць будуць.
У якіх казіно акрамя Neospin раз у 2 тыдні працуюць прома FREELOGIN і MISSYOU? Хто-небудзь іх юзае?
@ewgen99 А што ў гэтым Neospin яшчэ не забаранілі гуляць гульцам з РФ? У мяне па меншай меры доступ забаронены.
Ці ёсць у каго промакоды на lucky bear казіно?
@nikolay_ паходзіць на тое, у іншым у мяне баланс паказваў ноль, але можа паспрабаваць правайдэра памяняць. Вопрос, как из темы бездепозитные коды делать тег в обсуждения , как тут у тебя )) подскажи пожалуйста 🙏
Там еще промокод сработал WELCOME50 , тоже пробуйте 🙂
У якіх казіно цяпер турніры нармальныя? Парайце.
@batyr, у іх у тг-канале і чатах пастаянна з’яўляюцца
Ёсць рамен ці джой последеп?
@punx
Ты што засіраеш бездэпы гэтай шляпай з Тг вочы лудамана.Рашыў фарманаць коінаў тып