Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,190 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_я на сайце рэгістраваўся ў падтрымцы сказалі ўвайсці і выйсці з акаунта
@goldking Па пашпарце не змог прайсці верыфікацыю, ёсць вадзіцельскія правы, але, на жаль, пратэрмінованы, так што абломейшэн….
@dangeraut Нічога я не знайшла на Стейк.
@nikolay_сказалі кэш ачысціць і тэлефон перазагрузіць Chrome выкарыстоўваць ну што ж паехалі
@ewgen99 мне сказалі “бонус не можа быць дададзены” тг я рашка еба…
@god піпец я кэш ужо пачысціў спінаў няма падтрымка ўсё тупіць
@god да, размаўляў з падтрымкай, я ім казаў, што з валютай праблема, хутчэй за ўсё зараз далі новыя спіны, ну паглядзім
@misterprizident1 @misterprizident1 нічога годнага не бачыў больш часу пайшло на ўсё пра ўсе спінаў на долар дало 20цэнтаў
Другі купон не актывуецца
@feverish ага, знайшоў, дзякуй
Хто-небудзь чакае bg games, ці ёсць у іх сэнс? Пастаянна шлюць і шлюць нейкія да $10, адзін раз браў – выпалі нейкія капейкі
@misterprizident1 здаецца норм. выводзілі.
@abzi абмежаванні ад іх ёсць?
@misterprizident1 не, здаецца, няма.
@misterprizident1 норм тэма, адзін раз адыграў, вывеў 60 баксаў без верифа за секунду
@kuks17 ну нічога, ладна, пагляджу. Дзякуй за адказы
@misterprizident1 норм. не муцяць мозгі… быццам…
Вы хоць адпішыцеся, хто першы вэрыф пройдзе па пашпарце РФ у Otherworld а то затыхнеце і пачнеце там гарбузіць у ціхую… )
@misterprizident1 не за што, удачы занесці)
@nikolay_ жарыш) каркі
@nikolay_ што там? правы жа нібыта? ці конкурс?)))
@abzi у яго пратэрмінаваныя з казіка напісалі праз 48 гадзін можна будзе РФ пашпарт рэгаць як дадакончаць праграму
Ні ў каго апошняга рабочага на рамяні не завалялася?
@misterprizident1 Ведаю)) дзякуй табе!)
@abzi дало 230р ну не пойдзе нічога, сапраўды не выйграў у мінулы раз, раней было капейкі 60р ці колькі