Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,190 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aslanbeko бро, нават не размаўляй з ім!!!! Ты, напэўна, не ведаеш, гэта самая па…ль гэтага форума!!!! Ні ў якім разе! Можа прасіць чаго , асцярожней!!!!
@gans2115 дзякуй, што б…ть і так усе зразумелі
@robingood так я і пішу Асланбеко, каб асцярожней быў! А то гэта нячысць зараз падмане, разумеючы, што ў яго можна пацягнуць грошы, ну Эндо ж ён жа даў! Тыпа Эндо такі дрэнны, а потым між іншым браціш, а ў цябе не будзе столькі-то:))) Крысы яны звычайна так і робяць!
Так што ўсе асцярожней з гэтай тваром Artem2801‼️‼️‼️
@gans2115 я напісаў камент, хз куды падзеўся))
Гэта убл..ок чел Artem2801 успомніў яго, як ты напісаў😀 яшчэ і ўдалося на 100р кінуць))
Хлопцы, у каго ёсць 500 р на Пиастриксе, а я на карту? Магу нават першай перавесці, але толькі правераным людзям тут.
@aslanbeko “з блядзямі па-блядску”?? ахахаах. Не згодзен я з табой!
мне отхерворлд вывёў з дэпазіту, каля 10 гадзін, здаецца, прайшло
калі каму цікава)))
Otherworld
SURPRISESPINS 20 фрыспінаў
Вейджэр 35х
@babay29 вельмі доўга.
Казіно Thrillbet: пасля рэгістрацыі спрацавалі 2 промакоды па 10 фрыспінаў кожны, магчыма рэга павінна быць з сайта на скрыншоце
код:GATES / BIGBASS
Вось што мне адказалі
@god ну пачакаць варта
@misterprizident1 таксама так думаю , гучыць абяцальна
@nikolay_
Ніколай, у мяне аналагічна адрубілі бонусы, спасылаючыся на злоўжыванне бонусамі…. Таксама нафіг паслаў і не заходжу….
@ewgen99 калі што выбірайце валюту еўра паходу з-за таго што usdt пры рэгістрацыі выбраў спіны не з’явяцца ў слоце хоць актываваліся
@babay29 Без верыфікацыі, я так зразумеў? Ці ўсё ж праходзіў яе?
@robingood гэта ж прома ўжо была, ці не?
@god гэта зразумела не зразумела што яны камусьці без вэрыфікацыі і дэпазіту выводзілі а камусьці цэлы пакет умоў
@god Дзякуй, абнадзеіў, а то я хз. калі буду правы мяняць, яны мне ў прынцыпе цяпер і не патрэбныя, на эндурікі і так па месцы катаю, тачкі даўно няма, заграннік праз Госуслугі чакаюць па 1,5 месяца, яшчэ і каштуе 6к. можа ёсць і танней не ведаю. ну таксама гемар гэты не асабліва хочацца, можа сапраўды яны ўвядуць гэтую сістэму з РФ пашпартамі…
@lana888 ну ты знайшла штосьці па стэйку? я цябе ўжо тэгнуў гэтым пытаннем?
@ewgen99 нумар тэлефона аказваецца трэба было ў падтрымцы верыфікаваць
@dangeraut што за пакет? што яны там яшчэ запытвалі? быццам са 2 ўзроўню ўсім выводзілі, а гэта селфі і пашпарт…
@dangeraut Калі было то соррыян,не ўбачыў.Мне тока што прыйшло.
@misterprizident1 та еўра і зарэгістраваўся, ні адзін купон не актывуецца, хаця пашту і тф пацвердзіў…
@nikolay_таксама, не спрацавалі