Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,095 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@valera57гет х ап х селектор , гэта ўсё адна і тая ж параша, у якую не варта ўлезаць зусім
7к прыслалі
@redsmol67 цішыня на акаўнце відаць персанальна
@dangeraut паглядзі ў пошце,мне на яе даслалі
У каго ёсць bons апошні дэп?
@misterprizident1 ты штосьці блытаеш, відаць, bet4win канкрэтна на РФ разлічаны і там няма ніякай верыфікацыі
@misterprizident1 Здарова Міхаіл
Ёсць яшчэ варыянт пазваніць у банк і сказаць што па гэтым нумары тэлефона тэлефанаваў махляр і атрымаў грошы , у палове банкаў карту заблакуюць калі ўсё ім даказаць
@q3arena1991 я яшчэ раз паўтаруся чаму адмiны не анулююць баланс койнаў , 6 тысячь гэта не мала, што ім перашкаджае выдаліць махляроў і мультыкаў!!!???
@aslanbeko можа трэба звярнуцца непасрэдна да адміністрацыі форуму, тут яны могуць і не ўбачыць. Ну а так, яны яго заблакіруюць, а ён заведзе новыя ўліковыя запісы
Цалкам бяда цяпер з бездэпамі.. Ні новых казікаў, ні прома…
CEGCE6ZOQDFAU На Раменбет апошні, 1 актывацыя.
ChilliHeatSpicySpins-JPOCOVIRNV4PM радасць
clubtropicanahappyhour-IXSPEEIDJSTM6 x
@cloudarchi1соры да bet4cлот памыліўся)
clubtropicanahappyhour-IXSPEEIDJSTM6 x паследеп ChilliHeatSpicySpins-JPOCOVIRNV4PM joy паследеп
Адкуль папаўняеш?
@aslanbeko і навошта было не скарыстацца бяспечнай здзелкай на сайце Піастры?)
@z1vert я не настолькі прасунуты чукотскі рэпер, растлумач
Кароче сітуацыя праясняецца, як заяўляе ў чаце сам Эндо0, ён кінут Аслянбека, за тое што Аслянбек быў занадта важны, а яшчэ хваліўся заносным скрыншотам на 90к – гэта ўзрушыла Эндо0 і ён вырашыў такім чынам пакараць нягодніка…
@aslanbeko на сайце піастры ёсць раздзел здзелкі, ствараеш там заяўку, тыпу папоўніць рублёвы рахунак за рублі, і абменьваешся з гарантам, у асобе самай піастры
@nikolay_ Ахахахаха да ну нафіг! Колян – гэта Рофл?)))
@nikolay_ ну піздец Робин Гуд)
Давай занось
камрады на бонус апошні кіньце.дзякуй…
@dangeraut калі будзе і не прамаргаю скіну сюды