Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,526 Адказаў
|
609,525 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@goldking дзякуй, зразумеў
Геніі маркетынгу, ужо не ведаюць, як падняць гульнявы пул…
@nikolay_Закрыць нафіг усё і з нуля …
@feverish чакаю там саппорт 20 хвілін ужо чарга, запостыў у ВК. рэф спасылку, потым выдалю, але яны хітрыя, пазначылі не выдаляць да нядзелі, тыпа будуць правяраць…)
Хоць хутка залічылі…
@nikolay_ Ты на працу што, за бездэпамі ходзіш, а?
@ludimvplus Ідзі на х**й, я час марную, а ён бясцэнны, але такім індывідам, як ты, не зразумець…
@nikolay_ага.. гэта дакладна.
Хто гуляе на Elegantspins з прома NEWLUCK100 у правайдэра маскот у гульні Fruit Vegas Extreme X125
@vitaldeluxe ці ёсць хто на форуме, хто вывёў з Elegantspins? Калі ёсць – отпішыцеся, і ўдакладніце з якой краіны!
@barakuda2020 самому цікава
@animus640 Robingood пісаў,што хлопец з РФ выводзіў з дэпазіту
калі ён з’явіцца тут,то думаю напіша
@abzi я не ведаю,як яго называць) па ніку толькі ведаю
@batyr Ты ж таксама выводзіў з Elegantspins,з дэпа ці бэздэпа?
@barakuda2020 Выводзілі, але рабілі мазгі, кажуць, з докамі, не прымалі. А ён адпраўляў аднае і тое ж докі, у выніку прынялі, кажуць, і вывялі.
@nikolay_ эх ты, таксама ліст такі хачу)
@vitaldeluxe з бэздепа
@feverish можа ў іх адзін гаспадар на ўсе казіно тыпу Селектор
@md1nosaur Я думаў, яны ўсім рассылаюць, там макс кеш з’яўляецца толькі пасля пракрутак, далі $25 фры, і такі ж макс кеш з вагерам х40
/forums/topic/29143-obsuzhdenie-bonus-kodov-i-bonusov-v-kazino/page/3427/#post-896085 Адыгрываў на гэтым элеганце вясной. Але мне не выплацілі, сказалі, з РФ не працуюць…
@artem2801 не))))
@feverish сумы шыкоўныя
@nikolay_ выглядае як рэальна танная заманка, спадзяюся, хаця б бонус без разводак дадуць
@kristina1997 прывітанне, не надоўга зайшоў, так спрабую завязаць з казіно – 2 месяцы сюды не заходзіў, а яны ўвогуле каму-небудзь… Я тады пісаў месяц, спрабаваў верифікаваць аккаунт, якімсьці цудам аператар, потым фоткі не загружаюцца на пошту, адказалі сказалі, што нічым дапамагчы не могуць – загружайце на сайце. Аператар зноў напісаў, сказаў перадасць у тэхаддзел і ўсе – зніклі, ні адказу, ні прывіта. Ды і да гэтага пісалі, што Расію не выводзяць, хоць на сайце ў правілах проста Расіі нічога не было ў іх. Плюнуў, каротка, на іх – 100 баксаў там адыграных так з бездэпа. Скам, карочэ, на збор крыпты падобна.
Петькину Гагрину Прывітанне ўсім нашым