Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,477 Адказаў
|
606,363 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ханимани KLYBNIKA толькі што актываваў
@ewgen99 ліміт брацец
@ewgen99 не робіць ужо
@robingood не звязвайся з гэтай сеткай, верыфікацыя ўжо палгода ідзе, запыталі даходы, каб дакумент быў на англійскай мове
@robingood выводзіў, калі яшчэ любы дэп падыходзіў, дакументы тады не прасілі
@pirer644 пасасалася свалка
@ewgen99 там актывацый усяго 100) трепутин жа казаў на стрыме)) я паспеў і на 35 спінаў і на 50 актываваць промкі))
@pirer644 Поняў, прыняў. Трэба ў чс адправіць іх і забыць пра іх)
@nikolay_ А там здаецца калі менш за 20р на бонусным, то бонус аўтаадмяняецца.
Усім прывітанне! А хто памятае 3 проміка па 2к на леон, твин, слот. Знайсці не магу, можа ў каго засталіся? Я ў надзеі, што яшчэ працуюць. На слотт знайшоў, ён не працуе, вось яшчэ 2 патрэбны.
@evgenys018 inst2000 ці ins2000
@maliba88 Дзякуй. Усе, відаць, таксама не працуюць. Паўгода працавалі))
Усім прывітанне✋👋 хто гуляе ў Голд Фішке? Яны прыбралі кнопку падтрымкі, пісец, і як з імі звязацца (на піастрыкс чакаю вывад суткі, і нават не ў апрацоўцы, а як напісаць ім хз
@roman44 пішы на пошту.
@roman44
у мяне ёсць калі Лк адкрываеш
@roman44 у іх звычайна з 9 раніцы працуе падтрымка
@mateo1 ну калі не пускае – усё, выдаляем інтэрнэт.
Прывітанне ўсім, што вы скажаце пра БК мостбет. Я віп-гулец ужо 7 гадоў. Не ведаю, што ў іх там адбываецца, але па нейкай прычыне ўсім замарозілі аккаунты. Маіх сяброў, калег – увогуле ўсіх. Потым запатрабавалі прайсці верыфікацыю, я прайшла выдатна, паказала ім усе дакументы і быў відэазванок; пасля гэтага яны проста заблакіравалі аккаунт. Таксама і маіх сяброў, калег. Напісала скаргу сюды ў латес з надзеяй, што яны дапамогуць, але яны пішуць, што я рабіла нейкія стаўкі ці злоўжывала бонусамі або мульціаккаунтамі. Як гэта магчыма, калі я зусім гэтага не рабіла. Я чалавек, які проста хацела прайсці верыфікацыю, і ў мяне ёсць толькі мой адзіны аккаунт мостбет, які яны заблакіравалі. Ці хто-небудзь можа мне дапамагчы? Дабіцца справядлівасці
@i-667-yandex-ru у мяне, няма(
@dangeraut нармальна, віншую сюды-сюды)))
@z1vert нооооормальная адыгроўочка ёмае
Pinup (pinco) раздае ў акцыях 75FS у слоце Fortune Craft. ну і + 100% кэш-буст)
Не ведаю, усім ці даступная акцыя :с
Гэта дакладна
@spartackвыдатна
@spartack так заўсёды