Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,103 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 таксама пф граю часта рио і вавада ) і сетка джоя па бонусах дэпаю там
@sergej22
Не так часта зараз з прычыны недаступнасці дэпазіту ў шарашку😉
@bugulma83 час быццам дэпы паправілі, але праблемы з дэпамі ёсць, могуць не прыйсці
Падкажыце Мартын доўга выводзіць?
@sergej22
Бывала вырашаў праблему праз тг-памочніка некалькі разоў, а так у маім выпадку дэпазіты амаль увесь час паступаюць на баланс практычна імгненна…
Прапанавалі адміністрацыі ўзяць на выходныя на пасаду модэра аднаго з старых форумчан,у каго ёсць час і магчымасць гэтым заняцца.. Значыць гэта нікому не трэба
@ewgen99
Тожа выхад з становішча 👍Значыць лепш самім у рукапашную гэтым займацца, інакш больш няма для гэтага апраўдання 😉
Прывітаю Жэнёк🤝
@chopa1337 Купляў разоў 4. 2 тыдні таму браў 25,50FS.дало 4-5к руб. змог вывесці толькі 5 TON)) звычайна завяршаю з нулём) #Я
![]()
КнчэнЛудик †‘НЕ МОГУ СПЫНІЦЦА‘ †
А так вельмі раю! FS без вэйджара гэта ўвогуле казка)
Кент аднаразовы
KT92XNO1EA
1x выдаў код HOTSPINS10, юзаў на Sugar Rush. Першы пракрут – пусто, а потым 2 скатэры і залётны бонус х85.
@irisvich7ні і хто там
@ewgen99 гэта даа. Сам я ўчора гэта ўспамінаў. “Мір” на форуме быў бы хоць на выходныя, а тое поўны шлак цяпер адбываецца ж.
@ksanavegas94 Рэф коды забаронены, наколькі я ведаю..
Роялі паляць IP ? калі з майго ip увайдзе іншы верыфікаваны акк, залупацца не будуць ?
1 ак і ўсё – ужо паўсюль паляць
@sergej22 у мяне спрацавала, і ў іншага чела, спіны там па 0.40 набіць 69€ не ўдалося адбіць. Хз чаму ў цябе не спрацавала.
@artemek спадзяюся вы не дэпалі
@aslanbeko выбачце за оффтоп, але падкажу. P2P на біржах выдатна працуе (байбіт, бітгет, валет у тг – усюды верыф трэба будзе прайсці, хоць пра валет не памятаю дакладна, можа куплю і без верыфікацыі можна зрабіць). Раю першыя два, бо там курс прыемней. Купляеце usdt, аплату робіце якую выбераце, далей на вывад ставіце usdt bnc20 – яна без камісіі (на бітгеце ўпэўнены, пра байбіт не ведаю). Але ў любым выпадку купляеш на біржы і там ужо куды трэба кідаеш, адразу дэп рабіць ці спачатку на піастру.
tg wallet лепш не выкарыстоўваць увогуле, 200 баксаў вывад з казіно вісіць ужо паўгода ў замарозцы, з біржамі таксама акуратней – вывады з казіно яны не любяць, могуць запытаць пацверджанне транзакцыі і ўдакладніць адкуль сродкі, біржу выкарыстоўваць як менявалку далей выводзіце на свой некастодыяльны кашалёк, а там ужо дэп і вывады на казік – тады праблем не будзе )))
можа ў каго ёсць апошні рамен ?
Аахах хто ўжо ў курсе, помыйкі каты зрабілі промік на 500р раз у месяц)) Я ад іх у шоку
@evgenys018 ты лучше скажи,что это за промик
@vitaldeluxe Любы на 500р ваўчар
На бет4вин відаць разбанілі аккаунт, увайшла на 15 хвілін, і зноў забанілі 🤣гэта не казіно, а нейкае непаразуменне