Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,834 Адказу
|
572,943 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@hgsdtv неа, я спецыяльна юзаў розныя казіно, усё адно, адразу трохі дае, потым жрэ даўненька і прыгожа))) а як надакучылі гэтыя два скатары)) жах. У тым і справа, што за 3 тыдні ні разу ў апп хоць які не патрапіў… Гуляў кожны дзень.
@whs сёння так тон выводзіў пасля іх праверкі, было напісана, што на біржу нельга, толькі на асабісты кашалёк, USDT прапусцілі
@Appolo неа, абсалютна не так))) РТП, у вялікім, гэта для ліцэнзіі, мы ніколі ў канкрэтным слоце не будзем блізкія да яго, не будзе дыстанцыі проста, мы альбо будзем на высокім РТП або на нізкім. У мяне па space wars такі нізкі РТП, што і 5 падрад х1000 яго не падгоняць да 95%. Не рэальна ў нашай сусвеце)
@olvlav Поспехаў
Штосьці па жэтонах даўно промо не было
@yacubgunit здаецца, былі, але я не паспеў
@diggidondon
А навошта аддаваць умоўна 5к-10к спінаў у спейс на дыстанцыі, які ў лепшым выпадку можа выцягнуць х1000 крышталямі?
Мне здаецца гэта слот, чыста так – так, не – не, зайсці на 15-20 спінаў па вялікай стаўцы. Ці адмазвае дэп, ці злівае. А круціць тысячы спінаў у надзеі на х1000, зусім не зразумела для мяне.
Калі можна аддаць столькі ж спінаў у слоты, якія могуць выдаць х10-20к іксаў. Тут хаця б тэарэтычна ёсць надзея на занос.
Добры вечар. Хто ў вавадзе гуляе. Турык заўтра бронзавы. Хто ў які слот зарубіцца?😂
@dimanmur
Прывітанне, у Wanted як звычайна) Дзякуючы яму шмат разоў у прызах апыняўся.
Калі яго няма ў турнірах, то Зеўс супраць Аіда.
@dimanmurа што трэба для ўдзелу ў гэтых турнірах? Чэсна кажучы, проста лянота шукаць самому
@misha55 слоты, у якіх я браў прызавыя, і то гэта ўсяго 3-4 турніры. Гемз Боназна. Ірон Банк. Сан Квентын.
@mrakobes777 абарот ставак. Набіць статус. Бля бронзы абарот 22500р. Але яшчэ менавіта заўтра крыптатурнір. Мін 3 дэпазіты з крыпты.
@dimanmur
Круціць Сан квентин – гэта вельмі смелае рашэнне)
@misha55 у платыне я забраў 300$ дзякуючы гэтаму слоту
У Рио ж яшчэ кожны дзень турнір. Слотомания. Хто не ведаў)))
@dimanmur
А колькі слот-то даў?
Дарэчы, у платыне больш шансаў трапіць у прызы, бо ўдзельнікаў менш. Не ў ўсіх ёсць магчымасць зрабіць стаўкі на 4.5кк. А ў бронзе ўжо вельмі вялікая канкурэнцыя + дакупкі могуць усё вырашыць.
75$ слот даў🤣🤣🤣🤣 і гэтага хапіла для прызавога. 23-е месца. Калі памяць не падводзіць
@dimanmur Усе ведаюць, у тым месяцы нават удалося 1 месца забраць
@dimanmur Дзякуй на 42к абмяняў і палову заліў у іншы каз😁 класіка
@seven_mars Штосьці мала за 1-е месца, я сёння заняў 8-е – 21 к, у цябе які ўзровень.
@dimanmur на які перыяд патрэбныя дэпы?
@seven_mars о бро гэта класіка. Сто разоў так рабіў
@fortovui проста 3 крыпта дэпы да турніру))
@fktrctq7503 6200 коінаў атрымаў за першае. Голд статус атрымалася 42к з капейкамі
Паглядзіце на гэты скамны плювак, інакш гэтае лайно не назавеш, прыслалі ссаную 100р бездэпа, пакуль залогініўся ў іх усе нервы выматаў, пастаянна нейкія памылкі, у выніку навалілі рознай ёбатні на дэп, фрыспіны, пытаюся дзе абяцаныя 100р бездэпа, якія прыслалі, гэтыя наркаманы кажуць спачатку дэпні, зусім там ебнуліся, я ім дэпіў пару разоў у мінулым годзе, гэта была мая памылка, настолькі гэта агідная і мерзкая контора, што апроч ваніты іншых эмоцый не выклікае…