Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,838 Адказаў
|
573,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@brabrobrob мабць ёсць, не ўнікаў, рэдка там гуляю
@olegpetkin NetEnt Evoplay
Заўтра на jetton, дарэчы, стрим, дзе разыгрываюць БМВ і кучу прызоў па 100$, раю далучыцца, лічу, прамакоды будуць)
@dmitryivanych95 ты пытаешся, які правайдэр лепш, каб пагуляць? нетент, канешне
@olegpetkin, ён часта мяне скамiць, асабліва іх блэкджэк
Sqv5FPX буй
@bigmatwey64, дэпазіт патрэбны?
@brabrobrob
а калі ты пра лутбоксы ў катоў, то там у рыбалку спіны
@bigmatwey64, жах, які велізарны дэпазіт патрэбны!
@brabrobrob я, канешне, NetEnt не асабліва люблю. так, пару слотаў – два-тры – там можна пакруціць. асабліва мне падабаецца слот Parphenon
@bigmatwey64 эх таксама хочацца пакруціць промікі ў буй, але, на жаль, адключылі там бонусы
@olegpetkin доктар, ты зноў спірту залішне хапануў, што кажаш NetEnt лепш? Перастань, давай.
@sinaloa я, канечне, піўка купіў на вечар, але яшчэ не адкручваў, а так ён проста пытаў NetEnt ці Evoplay. У Evoplay я наогул не гуляю
@sinaloa сёння, дарэчы, пачну глядзець «Гульню ў кальмара», 3 сезон
@brabrobrob падкажы ў каго стрым будзе
@olegpetkin а ўсім далі гэтыя бездэпы ці не ?
@olegpetkin кажуць яшчэ амерыканская Гульня ў кальмара выйдзе , але я думаю ужо будзе не тое
@olegpetkin Сезон насамрэч выдатны. Я яго адным прысестам паглядзеў за дзень. А хутка будзе запуск слота – Гульня ў кальмара ад NetEnt. Проста для цябе, калі не перастанеш піць спірт, які ўкраў з бальніцы.
@kseniya225 я не ведаю так зайшоў прама актываваць прома, а гляджу там вісіць лутбокс
@olegpetkin дзякуй, пагляджу
@sinaloa ну і добра. я напэўна за вечар не справлюся сёння паглядзець, на два вечары расцягну. раніцай заўтра рана ўставаць
@kseniya225 удачы. але ў будучыні не гуляй у казіно
@olegpetkin да я ўжо даўненька гуляю , але я не занадта азартная
@olegpetkin лепш за вечар не глядзі, я пашкадаваў пра гэта. Таму што сезон топавы. Трэба было расцягнуць на 2-3 дні па сутнасці мне.