Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,838 Адказаў
|
573,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@whs у криптабота камісія бешаная і курс на п2п убогі
@nikolay_ я ў іх забаніўся) спачатку адгаварылі, далі бездэп на 50фс у Big Bass па 5р😁 адкруціў – можа праб’е, і ўсё роўна забаніўся, сетка г*вна, кожны дзень на пошту па 5 пісьмаў спамілі з нікчэмнымі фрыспінамі, як коты – толькі кешаўт крыху вышэй)
@nikolay_скам яшчэ той лепш з імі справы не мець.
@nikolay_ Так, згодзен з табой, скурвілася канторка, і банда, і либет. Раней больш-менш у іх была праграма лаяльнасці. Выпадалі бездэпы ў коле і так выкідвалі промакоды па 300-500 р бездэпныя і з вэйджарам больш-менш на либет па-мойму х20, банда х35. Цяпер зусім прыбралі бездэпы, нават гэтыя вшывые 100 р адмываць за свае – такая адрыжка, ты правы. І гэтыя супер-калёсы – гаўно. Падае толькі FS за дэп з шалёным вэйджарам у гавённых слотах па стаўцы 5 капеек. То, што яны пішуць, што нехта ў іх забірае з колаў PlayStation – пі..дзеж чыстай вады. Раней я там гуляў, але цяпер перастаў зусім. Яны мне падкінулі падарунак на ДР – 30 FS у задрачанай рыбалцы па 8 р. Горшы бонус на ДР я ніколі не бачыў нідзе… Поўнасцю салідарны з табой! Казіно сапсавалася і ўпала ніжэй няма куды.
@fortovui 3 крыпта-дэпазіты за любы перыяд і мець статус бронза. Статусы трымаюцца месяц, калі больш не гуляць. Потым скідваюцца ў 0, калі не падтрымліваць.
Хлопцы, у сетцы напішыце, калі ёсць мульты, напісаць ім, яны могуць адзін акк пакінуць і астатнія выдаліць?
@nikolay_ Так, дзівостная сметніца, у чаце падтрымкі клоўны. Не толькі што 100 руб бездепа выглядаюць шкадна і акрамя смеху нічога не выклікаюць, дык іх яшчэ і аджалі)
@nikolay_мяркуецца, што ад іх сеткі новы каз хутка выйдзе
@Allstar89 Змо́гуць, пішы, толькі ад бонусаў адключаць, на колькі-то дэпазітаў.
504LUCK
Чэмпіён
@yurii88 Дзякуй, забраў, аж 1600 накруціла, адыгрыш за бонусы. Яшчэ на аку знайшоў 100% бонус. Сёння актыўна чэмпіёна пакручу
@yurii88 дзякуй забраў,адыгрыш за бонусныя
пачаў адыгрываць вагер у тым жа слоце і зачапіўся за бонус манеткі, цяпер можна пакруціць слоты)
@yurii88Мне кажуць, што гэты промакод ужо актываваны (((
@PaMuJIeK гэта значыць, што ўжо перавышаны ліміт актывацый
2100р было на бале, у пяці слотах круціў у гэтай скрыптовай смецявіне па розных стаўках прабаваў і ні ў адным не далі бонус, толькі байты на бонус, зліта паспяхова без шанцаў
@ekaterina0804 У падтрымцы сказалі, што ён быў актыўны да 31.12.24 )))))
@redsmol67 кашалёк тэлеграма заўсёды рабіў) я на крыптабот вывожу
Паспрабуйце без адмывання вэйджэра вывесці з Чемпіона, я двойчы так выводзіў.
@mra4ko раней трэба было сказаць)
@mra4ko да нават не падняла вышэй за 700 рублёў) ну і так, раней бы гэты прикол
@PaMuJIeK
Дык гэта стары код, яшчэ даўно яго бачыў. Дзіўна, што ён зноў запрацаваў, можа гэта баг
@arthur89 у ПД таксама старыя прома спрацоўваюць праз нейкі час)
@vitaldeluxe дзякуй, зараз паспрабую)
@mra4ko Як гэта без адмывання? А што так можна было? Там жа сістэма не дасць або ў іх нейкі баг.