Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,303 Адказу
|
598,909 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@banner1 ні адзін не спрацаваў..
Viper City Heist-4BXUD7NF3RCXI
x паслядэп, у мяне не актываўся, бо трэба дэп, спрабуйце.
@romanakimov ужо не актыўны
Кароче, няправільна я, відаць, капіраваў, з другога разу актываваўся промік, 20 фрых па 9 р. стаўка, але як яны далі – я проста вакуі, бонуску злавіў, ды яшчэ якую… хоть пакруціць на халяву…
@nikolay_
яшчэ і без масквіна, увогуле казка
@olvlav ды яшчэ і цэлы месяц на адыгрыш, проста мара любога лудамана, шкада толькі што нармальных ставак няма, быў бы НХЛ, там бы казка па адмыванні вагера…
@romanakimov дэпні
@romanakimov змог нейкім цудам забраць гэты прома, даў 28р. Сумна.
Джой больш сціпла…
@nikolay_ А ёсць на джой паследэпны?
@seven_mars я ў іх з тэлегі перапісваў, там капіраванне забаронена, таму не скінуў… ў іх у чаце тэлегі
@nikolay_ чаму ў цябе дагэтуль не адключылі бонусы ў пошах. калі ўсім адключылі яшчэ год ці два таму
@nikolay_цілы месяц 😁😁😁 навошта месяц , гэта справа двух гадзін , ну ў кожнага па-рознаму напэўна ))) ₽ я як-то 800к за тры гадзіны адкруціў)) нават суткі гэта шмат 😁😁
@dikii1 Не думаў, што нехта можа на стаўках адыграць бонус?))
@vikasss ты яшчэ ў 1xslots не брала. вось дзе топ
@olegpetkin Мне ў рамэн адразу адключылі пасля першага дэпа, хоць ні разу не выводзіў, а джой і ікс норм, я там і не часта катаў, да і вывады там толькі з джоя па маламу былі, з ікса не памятаю, каб выводзіў, таму напэўна і не адключылі…
@kazhim14 ну я ж напісаў у ўсіх па-рознаму)) не рычы 😁😁😁😁
REDLIGHT1
SLOTT
500rub
Адмена за свае
Марцін
GYfNF
inwQo
qdDRh
fh7o9
MHAIe
nPQpJ
ibz5d
@h0ksik бездэпазітныя?
а не падкажыце спасылку на твин? шось праз бота не знайсці.
@nazardapro Гэта помыйка заблякавала мне акаўнт без якіх-небудзь тлумачэнняў, тупа ні за што, так што ў гэтым лайне я б не раіў гуляць на грошы…
@motorvтак, калі паспееш залаутаць іх як гарачыя пірожкі, хутка разбіраюць
@voronro а сэнс , бонус за свае мыць і толькі ў 1-й гульні
Дык у твин і ў слот гэтыя 500р з вагерам 25 адыгрываюцца толькі на рэал? не ў адным слоце баліка няма…